Οι «καυτοί» διάλογοι της Παιανίας!

Οι «καυτοί» διάλογοι της Παιανίας!

Gazzetta team
Οι «καυτοί» διάλογοι της Παιανίας!

bet365

«Μας προσβάλει ο Φάμπρι», «απαράδεκτη η διοίκηση», «γιατί διώχνουν» τον αρχηγό μας;», ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν στο group therapy του Παναθηναϊκού.

Σε τεντωμένο σχοινί δείχνει να βαδίζει ο Παναθηναϊκός και η κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται στο πλέον οριακό σημείο της σεζόν. Τα όσα ειπώθηκαν μάλιστα κατά τη χθεσινή προπόνηση του Τριφυλλιού, σε μία προσπάθεια για να... λυθούν τα προβλήματα μεταξύ παικτών, διοίκησης και προπονητή, φανέρωσε ξεκάθαρα πως το κλίμα μυρίζει μπαρούτι και από στιγμή σε στιγμή είναι πιθανό να γίνει και η... έκρηξη.

Τον λόγο πήραν αρχικά οι παίκτες, που είπαν προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα την κατάσταση και αναγνωρίζουμε ότι έχουμε κι εμείς μεγάλες ευθύνες για όσα έχουν γίνει ως προς το αγωνιστικό σκέλος. Έχουμε όμως και συγκεκριμένα παράπονα από ορισμένες συμπεριφορές και πράγματα που έγιναν από τον αγώνα με τη Βέροια και μετά. Πράγματα που δεν έπρεπε να συμβούν. Έχουμε και παράπονα από τη διοίκηση και όχι μόνο. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δεχτεί “επιθέσεις” κι έχουν στοχοποιηθεί και δεν τους έχει καλύψει η διοίκηση σε καμία περίπτωση. Έχουν γίνει τρομερά πράγματα μετά το ματς με τη Βέροια.

Βγήκαν ονόματα και μαύρες λίστες προς τα έξω. Γιατί δεν βγάλατε μία ανακοίνωση να τα διαψεύσετε; Που ήταν η διοίκηση να μας προστατέψει. Γιατί άφησε τους συμπαίκτες μας και την ομάδα ακάλυπτη; Δεν είναι δυνατόν να αποδοκιμάζονται παίκτες της ομάδας και να μη γίνεται τίποτα, η παραμικρή αντίδραση. Βοηθάει μήπως όλη αυτή η κατάσταση τον σύλλογο; Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα, όλοι παίζουμε για τον Παναθηναϊκό΄. Έχουμε βάλει “πλάτη” στην ομάδα, έχουμε καθυστερήσεις στις πληρωμές και κανείς δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα, έχουμε υπογράψει τους διακανονισμούς και μας εκθέτει η διοίκηση έτσι;»

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κωνσταντίνου τους απάντησε: «Όλοι έχουν κάνει λάθη. Αλλά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς μπροστά μας. Προτείνω να κάνουμε ξανά πολύ πιο αναλυτικά αυτή την κουβέντα την Πέμπτη. Να καθίσουμε όσο χρειάζεται. Μία, δυο, τρεις ώρες. Όσο θέλετε. Να μιλήσουμε όλοι με όλους, να ακούσω τις απόψεις σας, τα παράπονά σας και τις προτάσεις και να βρούμε μαζί τις λύσεις. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

«Γιατί διώχνετε τον αρχηγό μας;»

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο διάλογος του Μπουμσόνγκ με τον Κωνσταντίνου, όπου παρενέβη και ο Βύντρα.

Μπουμσόνγκ: «Θέλουμε να μάθουμε γιατί θέλατε να διώξετε τον αρχηγό μας, γιατί αυτό το μπάχαλο μετά την Βέροια;»

Κωνσταντίνου: «Ποιον εννοείς;»

Μπουμσόνγκ: «Τον Βύντρα.»

Κωνσταντίνου: «Τις δηλώσεις που έκανε ο Αλαφούζος μετά την Βέροια τις έχετε διαβάσεις Δεν ανέφερε κανένα όνομα. Αν δεν τις διαβάσατε να σας τις φέρω».

Βύντρα: «Τι όνομα να πει, αφού τα φωτογραφίζει. Και τα ονόματα πως γράφονται;»

Κωνσταντίνου: «Τα ονόματα γράφτηκαν από τους δημοσιογράφους. Δεν ξέρω πως βγήκαν».

Βύντρα: «Είπαμε να πούμε κάποια πράγματα όπως πρέπει».

Σπυρόπουλος: «Γιατί δεν βγήκε κανείς από τη διοίκηση να τα διαψεύσει;»

Κωνσταντίνου: «Θα τα πούμε όλα την Πέμπτη. Κι εγώ όταν έπαιζα μπάλα, άκουγα διάφορα. Το 1980 ο τότε προπονητής της ομάδας είχε πει στον Βαρδινογιάννη ότι δεν με θέλει στην ομάδα, διότι είχα ύποπτη απόδοση. Αν και πέρασα δύσκολες στιγμές, αμφισβητήθηκαν, η ομάδα πήρε τον Λαφτσή και τον Χοσάδα, αλλά τελικά με τη δουλειά και την αξία μου έπαιξα εγώ».

Το επεισόδιο με Λάζαρο

Ένταση ωστόσο δημιουργήθηκε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος. Όταν άκουσε τον Κωνσταντίνου να μεταθέτει την κουβέντα για μετά τον Πλατανιά, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είπε: «Γιατί στοχοποιούνται συνέχεια τα ίδια άτομα;», και μόλις ο γενικός αρχηγός του Τριφυλλιού τα έριξε στον Τύπο, ο Χριστοδουλόπουλος ανέφερε: «Εγώ πάω για προπόνηση, τι να ακούω, ψέματα; Μας κοροϊδεύουν».

Κωνσταντίνου: «Δεν θα μου λες εσύ τι θα λέω»!

Σεϊταρίδης: «Περίμενε Λάζαρε, να μας πει ό,τι είναι να μας πει».

Κωνσταντίνου: «Το δικό σου το θέμα Λάζαρε, είναι διαφορετικό από των άλλων. Είπες ότι θες ξνα φύγεις κι ότι θα φέρεις πρόταση».

Χριστοδουλόπουλος: «Ξέρεις από πότε το έχω πει; Και πως βγήκε ότι ζήτησα ξαφνικά να μείνω;»

Κωνσταντίνου: «Δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει. Με εξαίρεση τον Χριστουδολόπουλο δεν θα φύγει άλλος παίκτης».

Παράπονα παράλληλα υπήρχαν και για τον Φάμπρι, με τους παίκτες να λένε: «Ο προπονητής μας επίδης δεν είναι δυνατόν να προσβάλλει έτσι παίκτες της ομάδας. Είναι άκομψος και υπερβολικός, μας προσβάλλει συνεχώς από την πρώτη μέρα και με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθάει και δεν μπορεί να υπάρξει ηρεμία στα αποδυτήρια».

Το παράπονο του Ζέκα

'Εντονα δυσαρεστημένος ήταν και ο Ζέκα, μετά τα όσα άκουσε στο φινάλε του αγώνα με τον Πανθρακικό: «Κόουτς θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη μου μιλήσεις ξανά έτσι. Με προσέβαλες και δεν νομίζω πως ήταν σωστό. Πιστεύω πως αυτός ο τρόπος δεν βοηθάει κανέναν. Είσαι ο πορπονητής, ασφαλώς και πρέπει να κάνεις παρατηρήσεις και βεβαίως το δεχόμαστε απόλυτα αυτό, αλλά το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται αυτές οι παρατηρήσεις», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προς τον Φάμπρι, για να του απαντήσει ο Ισπανός:

«Σε εκτιμώ ως παίκτη και ως χαρακτήρα και ό,τι σου είπα μετά τον αγώνα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με σένα. Οι παρατηρήσεις που κάνω αφορούν όλη την ομάδα. Δεν θέλω να έχεις στο μυαλό σου ότι τα έχω μαζί σου. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν και όποιος το πιστεύει αυτό κάνει λάθος. Το θέμα είναι μέσα από τις παρατηρήσεις μου να κρατάτε την ουσία, αυτό που πρέπει να διορθώνετε κάθε φορά στο παιχνίδι μας».

Παράλληλα ο τεχνικός των «πρασίνων» προσπαθώντας να δικαιολογήσει την οργή του μετά το σαββατιάτικο ματς, είπε: «Αυτό που είδα στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα με τον Πανθρακικό με έβγαλε εκτός εαυτού. Τρελάθηκα, δεν το πίστευα. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Δεν είναι δυνατόν να σβήνει ξαφνικά ο διακόπτης σε ένα παιχνίδι που ελέγχουμε απόλυτα και από το πουθενά να κάνουμε το ένα λάθος μετά το άλλο, να δεχόμαστε την ισοφάριση και στο τέλος να κινδυνεύουμε με ήττα. Μου ήταν αδύνατο να το εξηγήσω αυτό και γι' αυτό με είδατε τόσο εκνευρισμένο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα