Γκαλιάνι: «Χαλάει του Κακά»!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Γκαλιάνι: «Χαλάει του Κακά»!

bet365

Ο Ρίκι Κακά δέχθηκε να μειώσει τις απολαβές του για να πάει στη Μίλαν αλλά σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι αυτό δε θα γίνει λόγω των χρημάτων που πρέπει να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγες ώρες πριν, ο ιταλικός Τύπος στο σύνολο του παρουσίαζε σχεδόν σίγουρη την επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου στους Ροσονέρι αλλά ο αντιπρόεδρος Γκαλιάνι με δηλώσεις του έβαλε φρένο, ουσιαστικά λόγω της εφορίας.

«Ο Κακά έκανε κάθε προσπάθεια για να υπάρξει συμφωνία αλλά υπάρχει πρόβλημα με την εφορία και δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Ρεάλ. Οταν σε μια χώρα η φορολογία είναι στο 24% και στην άλλη στο 48% θα υπάρξουν, δυστυχώς, προβλήματα και θα πρέπει να βρεθεί κάποτε λύση με αυτό το θέμα. Ετσι όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν μπορεί, δυστυχώς, να υπάρξει συμφωνία με την Ρεάλ. Θέλω, πάντως, να πω στους οπαδούς μας ότι στις τελευταίες 13 αγωνιστικές η Μίλαν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του Campionato και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ποιότητα», ήταν τα λόγια του Γκαλιάνι.

Τα ιταλικά ΜΜΕ, πάντως, υποστηρίζουν ότι η Ρεάλ θέλει περισσότερα από 13 εκατ. ευρώ για τον Κακά και η Μίλαν δε δίνει αυτά τα λεφτά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα