Ξεκαθαρίζει και για Τζιμπούρ

Ξεκαθαρίζει και για Τζιμπούρ

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκαθαρίζει και για Τζιμπούρ

bet365

Εντός της ημέρας ίσως γίνει η επαφή του Ραφίκ Τζιμπούρ με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το συμβόλαιό του. Ακόμα και εάν δεν τα βρουν ο Αλγερινός δεν φεύγει τώρα.

Η διαφορά ανάμεσα σε Τζιμπούρ και Ολυμπιακό παραμένει με τις δύο πλευρές να πρόκειται να έχουν νέα συνάντηση την Δευτέρα για το εάν θα επεκτείνουν τελικώς την συνεργασία τους ή όχι. Αυτήν την στιγμή φαντάζει αλλά και είναι αρκετά πιθανό να μην βρεθεί η χρυσή τομή, όμως ακόμα και να συμβεί αυτό ο έμπειρος φορ θα πάρει λογικά μεταγραφή το καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη.

Όπως και να έχει τα πάντα ενδέχεται να κριθούν την Δευτέρα. Από την άλλη υπάρχει και το... σενάριο να μην γίνει ραντεβού την Δευτέρα και να πραγματοποιηθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Όπως σας επισημάναμε και την Κυριακή ο διεθνής άσος θα πει το... ναι υπό δύο προϋποθέσεις: να πάρει τα χρήματα που ζητά ή έστω ένα ποσό αρκετά κοντά σε αυτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα