Κόντε: «Ψάχνω επιθετικούς...»

Κόντε: «Ψάχνω επιθετικούς...»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Κόντε: «Ψάχνω επιθετικούς...»

bet365

Η Γιουβέντους έχει μείνει, ουσιαστικά, χωρίς επίθεση για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia με τη Λάτσιο και σε αυτό στάθηκε ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.

Εκτός από τον τραυματισμό του Νίκλας Μπέντνερ, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα είναι τιμωρημένος στο κύπελλο από πέρυσι, ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο τραυματίστηκε το Σάββατο κόντρα στην Ουντινέζε, ο Μίρκο Βούτσινιτς δεν είναι έτοιμος για δεύτερο σερί 90λεπτο και αυτό σημαίνει ότι έχει μείνει μόνο ο Αλεσάντρο Μάτρι...

«Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Βούτσινιτς. Επαιξε 90 καλά λεπτά με την Ουντινέζε μετά από μια περίοδο κατά την οποία προσέξαμε αρκετά το θέμα με τον αστράγαλο του. Θα μιλήσω με τον Μίρκο για αν δω πώς αισθάνεται αλλά θα πρέπει να είμαι προσεκτικός στην επιλογή μου γιατί δε θέλω να τραυματιστεί και να μείνει εκτός για άλλα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή ουσιαστικά έχουμε έτοιμο μόνο τον Μάτρι καθώς ο Τζιοβίνκο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε θα καταφέρει να αγωνιστεί. Είμαι εντυπωσιασμένος, πάντως, από τη διάθεση του Μάτρι για δουλειά και την απόδοση του κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, όπως έγινε και με την Ουντινέζε. Ο Αλεσάντρο θα παίξει σίγουρα και από εκεί και πέρα υπάρχει η προοπτική να αγωνιστεί στην επίθεση κάποιος... μη επιθετικός», τόνισε ο προπονητής των Μπιανκονέρι, που στη συνέχεια μίλησε για τους Αντρέα Πίρλο και Κλαούντιο Μαρκίζιο, λέγοντας: «Ο Αντρέα δε θα αγωνιστεί σίγουρα, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Ο Κλαούντιο πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμος».

Συνεχίζοντας, ο Κόντε είπε ότι ο Φεντερίκο Πελούζο θα είναι βασικός αλλά «δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αγωνιστεί στην άμυνα ή στην αριστερή πλευρά» και αναφορικά με την Λάτσιο, τόνισε πως «περιμένω μια σκληρή Λάτσιο, μια ομάδα που δε θα μας δώσει χώρους και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Εχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έμπειρους και μεγάλης αξίας. Θα παλέψουν ως το τέλος στο πρωτάθλημα και θα τα πάνε καλά και στην Ευρώπη. Η Λάτσιο είναι μια δυνατή, δεμένη, πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που έχει εκμεταλλευτεί στο απόλυτο τις πολύ καλές βάσεις που έβαλε ο Εντι Ρέγια τα προηγούμενα χρόνια».

Προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Κόντε ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά, χωρίς να δείξει διάθεση να μιλήσει για αυτά πάντως.

«Αύριο παίζουμε ημιτελικό στο Coppa Italia. Είμαι συγκεντρωμένος αποκλειστικά σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, όχι στο μεταγραφικό παζάρι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα