Άρρωστος ο Καρνέζης

Άρρωστος ο Καρνέζης

Gazzetta team
Άρρωστος ο Καρνέζης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με τον Ορέστη Καρνέζη να μην προπονείται λόγω ίωσης ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Χωρίς τον Ορέστη Καρνέζη κινδυνεύει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πλατανιά στην ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚΑ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο διεθνής τερματοφύλακας υποφέρει από ίωση κι έτσι δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας.

Βλέπεις νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά με σκορ 1-0; Παίξτο σε απόδοση 6.50 στην sportingbet

Εκτός από τον Καρνέζη, όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον του Πανθρακικού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και δίτερμα.

Τέλος, ο Χουχούμης έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Πίντο θεραπεία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα