«Δεν αξίζαμε την ήττα»

«Δεν αξίζαμε την ήττα»

Gazzetta team
«Δεν αξίζαμε την ήττα»

bet365

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας για το ματς με τον Άρη παραδεχόμενος ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά, αλλά τόνισε ότι η ΑΕΚ άξιζε να πάρει βαθμό.

Ο Γερμανός τεχνικός τους είπε για τον αγώνα με τον Αρη. «Δεν παίξαμε όπως με την Ξάνθη, αλλά δεν δικαιούμαστε και να χάσουμε. Κάναμε λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση, πήραμε όμως το βαθμό».

Κάνε εγγραφή στην playbet και πάρε μπόνους 100%

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στον Κάκο. «Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός. Αν χάναμε θα φωνάζαμε εμείς για τη διαιτησία, τώρα φωνάζουν αυτοί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ηρεμήσουμε από αυτό το παιχνίδι. Τελείωσε και προχωράμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια, δύο ματς στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε κι άλλους βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα