Με φόντο το τρίποντο

Gazzetta team
Με φόντο το τρίποντο

bet365

Στο Ηράκλειο με το παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Παναιτωλικό που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ TV ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής.

Εργοτέλης - Παναιτωλικός (Παγκρήτιο)

Γηπεδούχοι: Στην σημασία του αυριανού αγώνα με τα «καναρίνια» στάθηκε με δηλώσεις της η διοικούσα επιτροπή των «κιτρινόμαυρων» τονίζοντας : "Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι περιμένει την ομάδα μας στο Παγκρήτιο Στάδιο τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Εργοτέλης και η νέα προσωρινή διοίκηση χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό μας. Είναι βέβαιο πως όλοι μαζί θα υπερκεράσουμε τους αντιπάλους και τη δύσκολη συγκυρία της εποχής, όπου η ομάδα έμεινε χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο. Η προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει ο Εργοτέλης ζωντανός είναι τεράστια και η συμπαράσταση όλων αναγκαία. Ο φίλαθλος κόσμος χρειάζεται να βρεθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο και να αποδείξει ότι είναι και στα δύσκολα δίπλα στην ομάδα". Στα αγωνιστικά ο Σίνισα Γκόγκιτς για παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης προεκιμένου να ισοβαθμίσει στην κορυφή με Απόλλωνα και Νλικη Βόλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δωματά, Χρυσοφάκη και Πλουσή οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους τραυματίσμους τους. Στην αποστολή των Κρητικών συμμετέχουν οι: Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Κοζορώνης, Πίτσος, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Ουέλινγκτον, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Ζάχορα.

Φιλοξενούμενοι: Την ομάδα στης οποίας τον πάγκο κάθισε για επτά συναπτά έτη θα βρει απέναντι του ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο Καβαλιώτης τεχνικός για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σφακιανάκη, Τζίτζη, Μήλιο, Κουτρουμάνο, Μουμίν και Μπογκντάνοβιτς (λύθηκε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Αγρινίου). Στόχος του συλλόγου της Στερεάς Ελλάδας το τρίποντο που θα του δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσει την έβδομη θέση που οδηγεί στα play-off. Στην αποστολή που αναχώρησε σήμερα το απόγευμα με προορισμό το Ηράκλειο βρίσκονται οι: Τακίδης, Στεφανάκος, Κούσας, Ιωάννου, Ακουάρο, Μπακάκης, Γκόλιας, Γιάννεφ, Αραμπατζής, Ιορδανίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, Πασάς, Μύγας, Καμαρά, Κουτσοσπύρος, Τζούνιορ, Μεταξούλης.

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)
Βοηθοί: Σγάντζος, Κοτζαμανίδης (Πειραιά)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα