Ισορροπία στη Νυρεμβέργη

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Ισορροπία στη Νυρεμβέργη

bet365

Νυρεμβέργη και Αμβούργο έκαναν ποδαρικό με Χ, καθώς έμειναν στο 1-1, έχοντας από ένα καλό 45λεπτο. Δύο δοκάρια οι φιλοξενούμενοι, το δεύτερο στις καθυστερήσεις.

Ο Χέκινγκ μπορεί να έφυγε για την Βόλφσμπουργκ, όμως η εμφάνιση της Νυρεμβέργης άφησε αρκετά ενθαρρυντικά σημεία, έστω και αν έμεινε στο 1-1 με το Αμβούργο, που μετά την απογοητευτική εμφάνιση του πρώτου μέρους άξιζε τη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα και να κυριαρχούν, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2' με τον Μακ. Οι παίκτες του Φινκ εμφανίστηκαν πολύ νευρικοί, όμως κατάφεραν να ισορροπήσουν μετά το 20', χωρίς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Αντίθετα, η Νυρεμβέργη έφτασε μία ανάσα από το 1-0 στο 43', όταν και πάλι ο Μακ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ στο τετ α τετ με τον Άντλερ.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους, να έχουν καλές στιγμές με Ρούντνιεβς (57'), Γιάνσεν (65'), Φαν Ντερ Φάαρτ (68'), ενώ στο 66' είχαν και δοκάρι μετά από κόντρες στην περιοχή του Σέφερ. Το γκολ που άξιζαν τελικά ήρθε στο 70' με κεφαλιά του Ρούντνιεβς, όμως η χαρά τους δεν κράτησε και πολύ. Στο 74' ο Έσβαϊν μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έμεινε όρθιος, έκανε το γύρισμα και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Πέκχαρτ με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα!

Οι παίκτες του Φινκ έψαξαν το γκολ της νίκης μέχρι το τέλος, ο Σέφερ είπε «όχι» δύο στον Σον, με τον Νοτιοκορεάτη να φτάνει μία ανάσα από το γκολ, όταν στο 1' των καθυστερήσεων η κεφαλιά του κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σέφερ! Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να νιώθουν αδικημένοι και τη Νυρεμβέργη να βρίσκεται στο +8 από την 16η Χόφενχαϊμ.

Οσο ζει ελπίζει η Αουγκσμπουργκ

Το «διπλό» της Αουγκσμπουργκ στο Ντίσελντορφ (3-2) επί της Φορτούνα, μπορεί να μην σώνει την κατάσταση για τους νικητές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο φινάλε. Με αυτό το «τρίποντο» η Αουγκσμπουργκ έφτασε τους 12 βαθμούς, αλλά απέχει εννέα από την παραμονή. Ο Β' γύρος πάντως ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 0-3 (40', 71' Μόλντερς, 45' Κου). Λίγο ήθελε όμως να καταφέρουν να χάσουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, καθώς ο Ράιζινγκερ με δύο δικά του γκολ στο τέλος (73', 90') έφερε το ματς στο γκολ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα