Τα είπαν Δώνης και παίκτες

Τα είπαν Δώνης και παίκτες

Gazzetta team
Τα είπαν Δώνης και παίκτες

bet365

Διάλογο με τους παίκτες του είχε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης προκειμένου να δουν τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτό το κακό πρόσωπο στους τελευταίους αγώνες.

Την επόμενη από την ήττα με τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του «δικέφαλου» του Βορρά είχε συζήτηση με τους παίκτες του, έτσι ώστε να βρουν τις αιτίες των αρνητικών εμφανίσεων.

Στην προπόνηση που ακολούθησε, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής.

Ο Δημήτρης Πέλκας ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο νεαρός άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Σταφυλίδης ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Κοστίν Λάζαρ έκανε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο για πρώτη φορά ύστερα από τον τραυματισμό του.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα