«Κατοστάρης» ο Σαμαράς!

«Κατοστάρης» ο Σαμαράς!

Λευτέρης Ντανοβασίλης
«Κατοστάρης» ο Σαμαράς!

bet365

Ο Γιώργος Σαμαράς σκόραρε στη νίκη 4-1 της Σέλτικ με την Χαρτς και έφτασε τα 100 γκολ σε συλλογικό επίπεδο με Χέρενφεν, Μάντσεστερ Σίτι και τους Κέλτες!

Η παρουσία του στη Σέλτικ τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σημαντική για τους Σκωτσέζους, όμως αναμφίβολα η φετινή του σεζόν είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών. Οι Κέλτες πήραν την πρόκριση για τους «16» του Champions League, με την απώλεια των Ρέιντζερς ξεκίνησαν το πρωτάθλημα... κρατώντας τον τίτλο με το ένα χέρι και ο Σαμαράς είναι από τους καλύτερους. Μπορεί να μην σκοράρει με τη συχνότητα του Γκάρι Χούπερ, όμως προσφέρει σε πολλούς τομείς και είναι αναντικατάστατος.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει και κάτι άλλο να πανηγυρίσει στη φετινή σεζόν, καθώς με το γκολ του στη σημερινή (19/01) νίκη της Σέλτικ επί της Χαρτς (έκανε το 2-0 στο 12') έφτασε τα 100 σε συλλογικό επίπεδο! Πιο συγκεκριμένα ο Σαμαράς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2002-03 με την Χέρενφεν, με την οποία σε 3,5 χρόνια πέτυχε συνολικά 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2006 και για τους «πολίτες» σκόραρε μόλις 12 φορές σε 2 χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2008 ήρθε η μεταγραφή του στη Σέλτικ και από τότε ο 27χρονος επιθετικός σκόραρε 58 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας τα 100!

 

Τελευταία Νέα