«Πρώτη» για Αντώνη και Αβραάμ

«Πρώτη» για Αντώνη και Αβραάμ

Δημήτρης Τομαράς
«Πρώτη» για Αντώνη και Αβραάμ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την παρθενική του προπόνηση ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αντώνης Νικοπολίδης. Στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων και τακτική. Αρχικά έγινε δουλειά πάνω στην αμυντική λειτουργία, ενώ στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπαιξαν και δίτερμα. Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος ο Νικοπολίδης γνωστοποίησε στους παίκτες ότι όλοι, πλην των τραυματιών, θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.

Έτσι, αυτήν απαρτίζουν οι: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μοδέστο, Τοροσίδης, Σιόβας, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Φέισα, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Πίνο, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος και Λυκογιάννης. Κατά τα άλλα ο Φουστέρ συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Κάρολ έκανε πολύ χαλαρό πρόγραμμα.

Ο Τοροσίδης αισθάνθηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης ελαφριές ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό του. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται και θα ανακοινωθούν όταν γίνουν γνωστά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα