Eίδε τους «μικρούς» ο Φάμπρι

Eίδε τους «μικρούς» ο Φάμπρι

Eίδε τους «μικρούς» ο Φάμπρι

bet365

Την πρώτη του γεύση από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού είχε την ευκαιρία να πάρει ο Φάμπρι το Σάββατο, καθώς είδε την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στην Παιανία και παρακολούθησε για πρώτη φορά τις προσπάθειες της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού».

Ο Ισπανός τεχνικός, είχε την ευκαιρία να δει την αξία των πιο μικρών ποδοσφαιριστών της ομάδας του, οι οποίοι όμως δεν πρέπει να τον άφησαν και πολύ ευχαριστημένο, καθώς βρέθηκαν σε άσχημη μέρα...

Εκτός από τον Φάμπρι, όλο το παιχνίδι παρακολούθησαν οι Καπίνο, Φουρλάνος, Μαυρίας, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος και μάλιστα είχαν αρκετό πάθος, ενώ κάποια σημεία της αναμέτρησης είδαν και οι Καρνέζης, Βύντρα, Μπαρμπαρούσης και Σπυρόπουλος... Στην Παιανία βρέθηκε και παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αλλά και ο Κώστας Ελευθεράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα