Στην αποστολή Ζαραδούκας, Διαμαντάκος!

Στην αποστολή Ζαραδούκας, Διαμαντάκος!

Gazzetta team
Στην αποστολή Ζαραδούκας, Διαμαντάκος!

bet365

Με τους δύο νεοαποκτηθέντες από τον Ολυμπιακό παίκτες στην αποστολή ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, στοχεύοντας στην νίκη που θα του δώσει βαθιά «ανάσα»!

Τα δελτία των δύο παικτών βγήκαν κανονικά και παρότι ο Ζαραδούκας είχε μόλις μια προπόνηση με τους «κίτρινους», συμπεριελήφθη στην αποστολή από τον Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος θεωρεί πως η εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει. Από την άλλη, ο Διαμαντάκος περίμενε μόνο το δελτίο και από τη στιγμή που αυτό εκδόθηκε κανονικά, τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού. Ο Αλκαράθ πάντως μέχρι στιγμής κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το αν θα τους χρησιμοποιήσει.

Η αποστολή του Ισπανού αποτελείται από 20 παίκτες. Εκτός έμεινε ο Καζναφέρης, ο Ψυχογιός και Κανούλας: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα