«Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά...»

«Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά...»

Θάνος Σαρρής
«Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά...»

bet365

Ο Γκρεγκόριο Μανθάνο μίλησε στο gazzetta.gr για τις φήμες περί Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν.

Ο έμπειρος τεχνικός από την Ισπανία αποτελεί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Έχει την εμπειρία, την προσωπικότητα και την ικανότητα, ενώ είναι ελεύθερος μετά την λύση της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Δεκέμβριο του 2011. Ο Γιάννης Βρέντζος σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε ταξίδεψε στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου για επαφές με προπονητές, κάτι που ωστόσο ο Ολυμπιακό διέψευσε. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τα περί Ολυμπιακού και παρότι ήταν επιφυλακτικός, παραδέχθηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μεγάλη ομάδα.

«Για τον Ολυμπιακό; Δεν έχω μιλήσει με κάποιον ούτε γνωρίζω κάτι. Δεν με έχει πλησιάσει κανείς από Ελλάδα για να μου μιλήσει», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει σχετικά με το μέλλον του, αφού το όνομά του είχε ακουστεί και για τη Μπλάκμπερν πριν προσλάβει τον Άπλετον: «Κοιτάξτε, γράφονται πολλά από τις εφημερίδες όλο τον καιρό. Εξετάζω διάφορες προοπτικές και αναζητώ την καλύτερη, αλλά σας ξαναλέω ότι από την Ελλάδα δεν με έχει προσεγγίσει προς το παρόν κάποιος. Δεν γνωρίζω τι γράφουν οι εφημερίδες, ξέρω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν».
Παραδέχθηκε πάντως, ότι η προοπτική του Ολυμπιακού δεν τον αφήνει αδιάφορο: «Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά μια μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Ένας σύλλογος γνωστός, που το όνομά του ακούγεται συχνά. Αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αν δεν υπάρξει κάποια προσέγγιση δεν μπορώ να συζητήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα