«Βόμβα» με Ανδριόλα ο Εθνικός!

Κώστας Παλαιολόγος
«Βόμβα» με Ανδριόλα ο Εθνικός!

bet365

Συνεχίζει ακάθεκτος να εντυπωσιάζει ο Εθνικός με τις μεταγραφικές του κινήσεις, με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την Παρασκευή την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα Κώστα Ανδριόλα.

Σαρώνει τα πάντα ο Εθνικός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου! Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια ποιοτικής ενίσχυσής τους σε όλες τις θέσεις με παίκτες εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η διοίκηση του Αλέξη Αγγελόπουλου μετά από συντονισμένες προσπάθειες, ολοκλήρωσε την απόκτηση του Κώστα Ανδριολα, γνωστού στο ευρύ ποδοσφαιριό κοινό της χώρας από την θητεία του σε Χαλκηδόνα, Ατρόμητο και Πανιώνιο!

Οι ιθύνοντες του δημοφιλούς συλλόγου συεχίζου να εντυπωσιάζουν με τις μεταγραφικές τους κινήσεις, αφού η προσθήκη του Ανδριόλα αποτελεί αισίως την έκτη για την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου. Με την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα, ο Εθνικός ενισχύεται αποφασισιτκά στην νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια και δημιουργεί όλα τα εχέγγυα, που θα του επιτρέψουν να επανάλθει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Eθνικός Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Ανδριόλα.

Ο γεννημένος την πρωτομαγιά του 1985, κίπερ , έχει τεράστια εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκα . Ξεκίνησε από τη Χαλκηδόνα, με την οποία έκανε ντεμπούτο στην Α΄ Εθνική στις 2 Μαΐου 2004 σε ηλικία 20 ετών στον αγώνα Χαλκηδόνα-Ολυμπιακός: 0-1.
Έμεινε στο σύλλογο και μετά το 2005 που συγχωνεύτηκε με τον Ατρόμητο Περιστερίου μέχρι το 2008. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιωνίου. Στη Νέα Σμύρνη αγωνίστηκε για δύο χρόνια και εν συνεχεία μετακόμισε στον Πανθρακικό. Το καλοκαίρι του 2011 βρέθηκε στον Θρασύβουλο και η φετινή χρονιά τον έφερε στη Γλυφάδα από την οποία αποχώρησε για να έρθει στον Εθνικό. Είναι μάλιστα διεθνής και δύο φορές με την Εθνική Ελπίδων.
Ακόμα λοιπόν μία ποιοτική μεταγραφή για τον σύλλογο που «δυναμώνει» ακόμα περισσότερο και στην θέση του τερματοφύλακα».

Χατζηαλέξης: «Πάμε και για άλλο ... μπαμ!»

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Εθνικού αναμένεται να έχουν και συνέχεια. Όπως τόνισε ο προπονητής των «κυανόλευκων» Μαργαρίτηα Χατζηαλέξης στο «gazzetta.gr», οι «κυανόλευκοι» πολύ σύντομα θα βρεθούν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έλευση ενός ακόμη πιοτικού ποδοσφαιριστή, που έχει να επιδείξει θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες και ενδεχόμενη ένταξή του θα προκαλέσει αίσθηση:

«Η προσθήκη του Ανδριόλα είναι πολύ σημαντική και αναμένετια να ενισχύσει αποφασισιτκα τον Εθνικό στην προσπάθεια, που καταβαλλουμε για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όμως, δεν σταματάμε εδώ. Ήδη βρισκόμαστε σε προχωρημένες επαφές με έναν έμπειρο και ποιοτικό παίκτη, που θα προκαλέσει αίσθηση» αρκέστηκε να τονίσει με κατηγορηματικό ύφος ο προπονητής του Εθνικού.

 

Τελευταία Νέα