«Επαγγελματίας ο Βύντρα»!

«Επαγγελματίας ο Βύντρα»!

Gazzetta team
«Επαγγελματίας ο Βύντρα»!

bet365

Μετά τον Φάμπρι και ο Γιάννης Αλαφούζος εκθείασε τον Λουκά Βύντρα, λέγοντας την σύσκεψη της Πέμπτης, ότι ο διεθνής μπακ λειτουργεί επαγγελματικά.

Μπορεί ο 31χρονος αμυντικός να είναι «παροπλισμένος» και να έχει τεθεί προς το παρόν εκτός πλάνων, ωστόσο άπαντες στην Παιανία αναγνωρίζουν πως η παρουσία του είναι άψογη στις προπονήσεις της ομάδας. Το γεγονός αυτό μάλιστα, μόνο απίθανο δεν καθιστά το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή ρότας και τελικά ο παίκτης να «ενεργοποιηθεί».

Εξάλλου και ο πρόεδρος του Τριφυλλιού παραδέχτηκε ότι μέχρι στιγμής ο Βύντρα λειτουργεί επαγγελματικά, τη στιγμή που συνεχίζονται οι επαφές για την λύση του συμβολαίου του, έπειτα από την άρνησή του για μείωση κατά 50% των αποδοχών του.

«Ο Βύντρα δεν αποδέχτηκε την μείωση των αποχών του, αλλά λειτουργεί επαγγελματικά, είναι συνεργάσιμος και δεν έχουμε κάποιο παράπονο. Θα δούμε τι θα συμβεί με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αλαφούζου στη χθεσινή σύσκεψη της «πράσινης» ΠΑΕ, σύμφωνα με την «Sportday». Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, λέγοντας πως βρίσκονται σε αναμονή πρότασης είτε από την Χέρτα, είτε από την Μπολόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα