«Πάτησε» Αθήνα ο Λέτο

«Πάτησε» Αθήνα ο Λέτο

Gazzetta team
«Πάτησε» Αθήνα ο Λέτο

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Σεμπάστιαν Λέτο και την Παρασκευή αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία του Παναθηναϊκού για τη λύση του συμβολαίου του.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τελευταίο «αντίο» του Αργεντινού άσου στο Τριφύλλι, αφού πλέον βρίσκεται στην χώρα μας με σκοπό να τα πει από κοντά με τους ανθρώπους των «πρασίνων». Ο «Σέμπα» είχε μία πρώτη επαφή από την Πέμπτη με τους ιθύνοντες του συλλόγου και προγραμμάτισαν ραντεβού για το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το θέμα βέβαια μπορεί να θεωρείται πλέον καθαρά διαδικαστικό, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαριστούν και οι ακριβείς όροι της λύσης του συμβολαίου του, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει. Από την «πράσινη» ΠΑΕ πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα