Παίρνει Τοπούζη η Επανομή

Παίρνει Τοπούζη η Επανομή

bet365

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να σωθεί θέλει η ουραγός της Football League, που ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΣ για τον δανεισμού του Τοπούζη.

Στην Αναγέννηση Επανομής θα αγωνίζεται για του επόμενους 6 μήνες ο Πέτρος Τοπούζης με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του ΠΑΣ.

Ο νεαρός επιθετικός που ανήκει από το καλοκαίρι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» αναζητά μία ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΣ από την επόμενη σεζόν.

Ο 21χρονος που έρχεται να αντικαταστήσει τον Πάτρικ Ογκουνσότο, δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που αναζητάει την αγωνιστική επάνοδο για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Κλεισμένος πρέπει να θεωρείται και ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ, Νεμάνια Κάρταλ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τέλλο που πήγε στην Παναχαϊκή. Ο θηριώδης στόπερ βρέθηκε μία ανάσα από τον Πανσσεραϊκό, όμως εν τέλει θα συνεχίσει την καριέρα του στην Επανομή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα