«Παράδειγμα ο Βύντρα»!

«Παράδειγμα ο Βύντρα»!

Gazzetta team
«Παράδειγμα ο Βύντρα»!

bet365

Ο Φάμπρι έπλεξε το εγκώμιο του Λουκά Βύντρα, χαρακτηρίζοντας τον διεθνή αμυντικό ως «παράδειγμα προς μίμηση» και περιμένει να δει βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάμπρι Γκονθάλεθ στην κάμερα της "Nova":

Μετά την αναμέτρηση με τα Γιάννινα, είπατε πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά. Είχατε λίγο χρόνο για να δουλέψετε με τους παίκτες. Αισθάνεστε πως υπάρχει βελτίωση στο τακτικό κομμάτι;
"Νομίζω ότι ήταν μια καλή εβδομάδα εργασίας, ιδιαίτερα οι προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης. Ήδη πλέον ο προπονητής έχει κάτι που μπορεί να βασιστεί. Υπάρχει μια ιδέα, μια βάση στην οποία δουλέψαμε στις δύο διπλές προπονήσεις γύρω από αυτό που θέλω να είναι η ομάδα. Και νομίζω ότι έχουμε ήδη κάπου να βασιστούμε. Θεωρώ ότι ήταν μια εβδομάδα που εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά τις προπονήσεις".
Στα Γιάννινα η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλή και σίγουρα όχι αυτή που θέλει να βλέπει ο κόσμος, αλλά και ο προπονητής. Πόσο διαφορετική μπορεί να παρουσιαστεί η ομάδα κόντρα στον Πανθρακικό;
"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Και αυτό θα είναι θετικό, γιατί πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο η ψυχολογία της ομάδας και των παικτών θα ανέβει. Και θεωρώ ότι αν κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, θα είναι ένα σημαντικό σημείο για την ανάκαμψη. Πιστεύω ότι θα δώσουμε τη μάχη μας, θα κάνουμε έναν καλό αγώνα, θα δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και θα έχουμε τελικά έναν θετικό αγώνα.
Που πιστεύετε ότι μπορεί να κριθεί αυτό το παιχνίδι; Στον πρώτο γύρο ο Πανθρακικός είχε κερδίσει την ομάδα σας...
"Καταρχήν πηγαίνουμε με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο και θέλουμε να αφήσουμε πίσω εκείνη την ήττα. Επιμείναμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, στον τρόπο που θα παίζει η ομάδα. Τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό επίπεδο. Αυτό ήταν το βασικό σημείο της δουλειάς μας και ελπίζω ότι θα υπάρξει μια βελτίωση στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό".
Σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού που ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει πρόβλημα είναι η άμυνα. Στις προπονήσεις συμμετέχουν και ο Βύντρα και ο Μπουμσόνγκ. Υπολογίζετε σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές;
"Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να λέω δημόσια ή στον Τύπο, ποιους παίκτες θα παρατάξω. Το να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες του Βύντρα, ο οποίος μου φαίνεται ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, του Μπουμσόνγκ, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπήρξε και διεθνής στην χώρα του, καθώς επίσης και άλλων παίκτων, οι οποίοι με εμένα δεν έχουν παίξει, αλλά μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής...
Όλο αυτό το ρόστερ, αναμφισβήτητα θα ήταν πάρα πολύ θετικό και καλό για τον Παναθηναϊκό και οπωσδήποτε αυτό θα βοηθούσε να ανεβάσουμε την ομάδα. Για τον Βύντρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και κάθε στιγμή στην προπόνηση το αποδεικνύει".
Άρα να υποθέσω ότι υπολογίζετε τον Βύντρα για την συνέχεια...
"Εγώ ως τεχνικός, ψάχνω να βρω το καλύτερο για την ομάδα σε αθλητικό επίπεδο. Και ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα".
Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Η αρνητική εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση, αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ποια είναι τα πλάνα για την ενίσχυση της ομάδας;
"Πιστεύω ότι ο σύλλογος ούτως ή άλλως ασχολείται με αυτά τα θέματα. Και προσπαθούμε να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση για να ενισχύσουμε το ρόστερ και ιδιαίτερα στον τομέα της επίθεσης".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα