Στο... περίμενε για δύο

Στο... περίμενε για δύο

Δημήτρης Τομαράς
Στο... περίμενε για δύο

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης ταλαιπωρείται ακόμα με ίωση με την επαφή του με την διοίκηση του Ολυμπιακού να παίρνει μετάθεση. Τις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει και για Ραφίκ Τζιμπούρ.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που προέκυπτε ο Τοροσίδης είναι ακόμα άρρωστος με αποτέλεσμα την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη συνάντησης με τον Γιάννη Βρέντζο. Από το περιβάλλον του παίκτη η ενημέρωση ήταν ότι δεν έγινε κανένα ραντεβού και ότι δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας.

Πάντως στις σκέψεις του έμπειρου μπακ παραμένει η Ευρώπη. Έτσι τώρα η επόμενη συζήτηση των δύο πλευρών ίσως γίνει την Παρασκευή ενώ κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για Δευτέρα και... βλέπουμε. Όσο για τον Τζιμπούρ πρόκειται να υπάρξει νέα συζήτηση για το συμβόλαιό του μέσα στα επόμενα 24ωρα. Η διαφορά της τάξεως των 500 με 600 χιλ. ευρώ παραμένει και μένει να ξεκαθαριστεί οριστικά το θέμα για τους Πειραιώτες στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα