Διαβούλευση για Κοντοέ!

Διαβούλευση για Κοντοέ!

Gazzetta team
Διαβούλευση για Κοντοέ!

bet365

Δημοκρατικές διαδικασίες από τον Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος συνομίλησε με τους αρχηγούς της ομάδας για το θέμα του Κοντοέ και την τυχόν επιστροφή του στην ενδεκάδα.

Την άποψη των Αντώνη Πετρόπουλο, Γιάννη Αραμπατζή, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Αντώνη Ρίκκα και Ρότζερ Γκερέϊρο, ζήτησε ο Έβαντ Λίνεν, σχετικά με την ενσωμάτωση του Κόντοε στην ομάδα και την πιθανή χρησιμοποίηση του στο ματς με τον Άρη, όπως σκοπεύει να κάνει ο Γερμανός τεχνικός.

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη πληρώνει 3.35 στην playbet

Toυς ενημέρωσε ότι ο Κοντοές ενσωματώθηκε με την ομάδα ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής του την προσεχή Δευτέρα και χωρίς να είναι βέβαιη η παραμονή του στην ΑΕΚ και μετά από αυτήν. Ο Λίνεν το έκανε αυτό για να μην χαλάσει το κλίμα στην ομάδα με την επιστροφή του Κοντοέ, καθώς υπάρχουν και άλλοι παίχτες που έχουν δικαίωμα προσφυγής, αλλά δεν το έχουν κάνει, αντιθέτως με τον Κοντοέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα