Προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα

Προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα

Δημήτρης Τομαράς
Προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ευχάριστα ήταν τα... μαντάτα για τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη καθώς ο Αργεντινός άσος μετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Μία ημέρα μετά τη νίκη επί της Καβάλας για το Κύπελλο Ελλάδας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν πάλι σε ρυθμό πρωταθλήματος ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ. Το πρωί της Πέμπτης άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 1.45 στην playbet

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καβάλα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε με την ομάδα. Ο Νταβίντ Φουστέρ συνέχισε θεραπεία ενώ ο Ρόι Κάρολ, μετά το εξιτήριο που είχε πάρει από το νοσοκομείο, αναμένει την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Το πρωί της Παρασκευής οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στις 10:30.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα