Επίσκεψη με... μηνύματα!

Επίσκεψη με... μηνύματα!

Δημήτρης Τομαράς
Επίσκεψη με... μηνύματα!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και βρέθηκε αιφνιδίως στου Ρέντη μετά την κακή εικόνα του Ολυμπιακού με την Καβάλα.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών στο ματς με την Καβάλα για το Κύπελλο (2-0) δεν άρεσε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος με όλα όσα είδε για ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά και για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν τόσο στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όσο και στο τέλος του αγώνα. O Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αρκετά ενοχλημένος και μοιραία πήρε την κατάσταση στα... χέρια του όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί τους ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 3-0 προσφέρεται σε απόδοση 6.50 στη vistabet

Αρχικά το πλάνο της ημέρας ήταν να μιλήσουν οι κ.κ. Βρέντζος και Κοβάσεβιτς με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όμως αυτό άλλαξε. Ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλητή Ελλάδος πήρε την... υπόθεση πάνω του. Βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, παρακολούθησε την προπόνηση και στην συνέχεια είχε ολιγόλεπτη συνομιλία σε ανεβασμένους τόνους με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Έτσι συζήτησε και με τον Πορτογάλο τεχνικό για την αρνητική εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Το κλίμα για τον Ζαρντίμ δεν είναι το καλύτερο δυνατό και όπως γράψαμε και την Τετάρτη η θέση του είναι δύσκολη. Είναι δεδομένο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε αλλαγή αγωνιστικού προσώπου αλλά και ότι περιμένει άμεση βελτίωση σε όλους τους τομείς και φυσικά με την παρουσία του έθεσε προ των ευθυνών τους τόσο τους παίκτες, όσο και το τεχνικό τιμ ενόψει της συνέχειας σε Σούπερ Λίγκα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Εκτός των άλλων δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έγινε κουβέντα και με τους Τοροσίδη (σ.σ. επρόκειτο να δώσει κανονικά το παρών στου Ρέντη) και Τζιμπούρ για το μέλλον τους στον σύλλογο. Από μεριάς των νταμπλούχων Ελλάδας πάντως δεν αναφέροταν το παραμικρό πέραν της επιβεβαίωσης για την προεδρική επίσκεψη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θέλησε να βγει τίποτα προς τα έξω σχετικά με τα όσα είπε. Ήταν κάτι που το ζήτησε από τους παίκτες του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα