«Αργός και προβλέψιμος ο Ολυμπιακός»

«Αργός και προβλέψιμος ο Ολυμπιακός»

Θάνος Σαρρής
«Αργός και προβλέψιμος ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Δημήτρης Γελαδάρης μιλάει στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ολυμπιακό, την αποβολή του Πλιάγκα, αλλά και την αξιοθαύμαστη προσπάθεια που κάνει συνδυάζοντας μάθηση και ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ έπαιξε βασικός στην αναμέτρηση Κυπέλλου των «Αργοναυτών» με τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του, κυρίως στο πρώτο μέρος, προκάλεσε αρκετά προβλήματα στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έβρισκε τους χώρους. Ο Γελαδάρης, στα 37 του πλέον, με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, μίλησε για τον Ολυμπιακό και τη ρεβάνς, χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Πλιάγκα και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει να ολοκληρώσει το Λύκειο και να μπει στα ΤΕΦΑΑ. Προσπάθεια, για την οποία βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ.

Δυσκολέψατε αρκετά τον Ολυμπιακό...
«Στο χθεσινό ματς η δική μας ομάδα κατέβηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Κλείσαμε τους χώρους και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιες φάσεις ο Ολυμπιακός, να πεις ότι μας έκλεισε στα καρέ και μας σφυροκοπούσε. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και με μια στημένη φάση πήρε το παιχνίδι. Έπαιξε το ρόλο της και η κόκκινη κάρτα του Πλιάγκα, γιατί όταν παίζεις με τέτοια ομάδα με 10 παίκτες δυσκολεύουν τα πράγματα. Κάναμε την προσπάθειά μας εμείς και έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα και για τον κόσμο».
Υπήρξαν παράπονα για την αποβολή του Πλιάγκα, εσένα ποια είναι η άποψή σου;
«Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πολύς κόσμος είδε το παιχνίδι και είναι άλλοι αυτοί που θα κρίνουν. Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι δεν ήταν δίκαιη η αποβολή».
Τον Ολυμπιακό πώς τον είδες;
«Δεν είναι ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ήταν αργός στο παιχνίδι του, με λίγα λόγια δεν είδαμε αυτό που είχε τα προηγούμενα χρόνια, να νιώθεις την πίεση στο παιχνίδι του. Ήταν αργός και προβλέψιμος».
Είσαι αισιόδοξος για τη ρεβάνς;
«Στο δεύτερο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα την τακτική μας και παρότι δεν είναι εύκολο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Αποφασίστηκε ξαφνικά να παίξετε στη Football League στην αρχή της χρονιάς. Πώς είναι τα πράγματα στο Πρωτάθλημα;
«Κάναμε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που περιμέναμε. Γίνεται μια καλή προσπάθεια, με την αλλαγή του προπονητή η ομάδα δείχνει ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και η ομάδα ενισχύεται, νομίζω θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Η ομάδα της Καβάλας θα παλέψει για να κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία. Μην ξεχνάμε ότι το 90% των παιδιών δεν έκαναν καν προετοιμασία. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και δουλεύουμε πολύ για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και δουλεύουμε πολύ σε αυτά που λέει ο προπονητής μας».
Συνδυάζεις το ποδόσφαιρο με το νυχτερινό Λύκειο. Πόσο δύσκολο είναι αυτό;
«Το κάνω εδώ και τέσσερα χρόνια, όταν ήμουν στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη. Για βιοποριστικούς λόγους είχα σταματήσει το σχολείο επειδή έπρεπε να δουλέψω. Το είχα απωθημένο τόσα χρόνια. Έλεγα ότι το λιγότερο που πρέπει να έχεις είναι το απολυτήριο. Έχω τη στήριξη της οικογένειάς μου γιατί λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Κάνω μια απόσταση 70 χιλιομέτρων Δράμα-Καβάλα κάθε μέρα, γιατί στην Καβάλα δεν υπάρχει τέτοιο Λύκειο και πάω απευθείας μετά την προπόνηση. Υπάρχει δυσκολία, αλλά όταν έχεις θέληση και στόχους σαν άνθρωπος μπορείς να καταφέρεις πολλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα