10 παλικάρια από τη Μάλαγα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
10 παλικάρια από τη Μάλαγα (vid)

bet365

Με παίκτη λιγότερο από το 75’, η Μάλαγα που προηγήθηκε κιόλας, πήρε 2-2 από τη Μπάρτσα στο «Καμπ Νόου» στο πρώτο μεταξύ τους για τους «8» του Κυπέλλου.

Υπό κανονικές συνθήκες και με οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο, δύο γκολ εκτός έδρας σε νοκ άουτ αναμέτρηση και με σκορ 2-2, θα έδινε το πάνω χέρι για πρόκριση σε αυτόν που τα έβαλε ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο του. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί κάποιος να το αισθανθεί με σιγουριά όταν ο αντίπαλος είναι αυτή η Μπαρτσελόνα. Ειδικά εάν έτυχε να παρακολουθήσει την προ τριημέρου αναμέτρηση της με τη Μάλαγα για το πρωτάθλημα. Τότε η Μπάρτσα έκανε πλάκα, αλλά τώρα στους «8» του Κυπέλλου η αλήθεια είναι πως ζορίστηκε.

Οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν όχι απλά να πάνε κόντρα στις προβλέψεις και να μην διασυρθούν, αλλά να πάρουν την ηρωική ισοπαλία, σκοράροντας στο 90’ και ενώ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 75’ (ίσως υπερβολική η αποβολή του Μονρεάλ, μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή με τον Πέδρο). Ηταν σίγουρα και τυχεροί, καθώς μόνο ο Αλέξις Σάντσες έχασε δύο απίθανα-άχαστα (6’, 39’) μόνος του, με τις προβολές του να πηγαίνουν στον… γάμο του Καραγκιόζη. Γενικότερα η Μπάρτσα σπατάλησε πολλέ ευκαιρίες, με τον Τιάγκο στο ξεκίνημα, τον Μέσι, τον Τέγιο και τον Ινιέστα στη συνέχεια.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον μεταξύ τους αγώνα της Κυριακής. Τώρα όμως η Μάλαγα υπήρχαν στιγμές που έκανε το παιχνίδι της και δεν ήταν πλήρως παραδομένη, αναγκάζοντας τον Πίντο σε 2-3 πολύ δύσκολες αποκρούσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (25’) κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν Πίντο και- κυρίως- Τιάγκο δεν συνεννοήθηκαν, ο Ιτούρα έκλεψε τη μπάλα από τον τελευταίο και πλάσαρε ανενόχλητος.

Η απάντηση των Μπλαουγκράνα ήταν άμεση και σε ένα μόλις λεπτό γύρισαν το αποτέλεσμα. Στο 29’ ήταν η σειρά του Ουέλινγκτον να κάνει λάθος και του Μέσι να πάρει τη μπάλα και να πλασάρει από πλάγια θέση. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Πουγιόλ σκόραρε με ανάποδη-απίθανη κεφαλιά μάλλον χωρίς να το θέλει ούτε ο ίδιος. Και εκεί που στο φινάλε η Μπάρτσα πίεζε (είχαν μπει στο ματς και οι Πέδρο, Φάμπρεγας, Τσάβι), τότε πετάχτηκε ο Καμάτσο πίσω από τον Πουγιόλ και έκανε το 2-2 που επιτρέπει στην ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι να ονειρεύεται.

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Πουγιόλ, Μασεράνο, Αντριάνο, Μοντόγια, Σονγκ, Τιάγκο (78’ Τσάβι), Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες (74’ Φάμπρεγας), Τέγιο (74’ Πέδρο), Μέσι

Μάλαγα: Καμενί, Ουέλινγκτον, Σέρχιο Σάντσεθ, Ελισέου, Χεσούς Γκάμεθ, Καμάτσο, Ιτούρα, Μπουονανότε (77’ Ντούντα), Σέμπα, Πορτίγιο (46’ Μονρεάλ), Σαβιόλα (65’ Σάντα Κρους).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα