Σισέ ήταν και... πάει Κατάρ!

Σισέ ήταν και... πάει Κατάρ!

Νίκος Αθανασίου
Σισέ ήταν και... πάει Κατάρ!

bet365

Το όνειρο της επιστροφής του Σισέ τελείωσε το απόγευμα! Ο Γάλλος ενημέρωσε πως πηγαίνει δανεικός στο Κατάρ και ανανέωσε το ραντεβού για το καλοκαίρι. Που κρίθηκε η υπόθεση.

Αυτό που φοβόντουσαν μέχρι και την τελευταία στιγμή στον Παναθηναϊκό έγινε. Οι «πράσινοι» όσο δεν είχαν αντίπαλο πίστευαν στο... θαύμα της επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ αλλά τελευταία στιγμή τα δεδομένα άλλαξαν και ο Γάλλος επιθετικός δεν θα φορέσει φέτος την πράσινη φανέλα.

Σε απόδοση 1.60 στην sportingbet η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού

Στο καθοριστικό ραντεβού που έγινε στο Λονδίνο, η ΚΠΡ μετέφερε την πρόταση που υπάρχει από την Αλ Αραμπί του Κατάρ και οι 500.000 ευρώ που έδιναν ως «ενοίκιο» οι Άραβες ήταν ένα ποσό που δεν μπορούσε να φτάσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπορούσε να καλύψει μοναχά το συμβόλαιο του Σισέ μέχρι το καλοκαίρι.

Έτσι, λοιπόν, ο Σισέ και αφού ο αγγλικός σύλλογος δεν άναβε το... πράσινο φως, ενημέρωσε το απόγευμα της Τετάρτης ότι θα συνεχίσει ως δανεικός στο Κατάρ μέχρι το τέλος της σεζόν και ανανέωσε τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για το καλοκαίρι. Κάπως έτσι, έληξε άδοξα το θέμα με τον 31χρονο στράικερ, ο οποίος ναι μεν έδωσε ελπίδα στον κόσμο του «τριφυλλιού» αλλά στο τέλος το... ξενέρωμα ήταν μεγάλο.
Η εμφάνιση των Αράβων έφερε τα πάνω-κάτω ενώ και η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού έπαιξε τον ρόλο της. Αν είχε τις 500.000 για τον δανεισμό, ώστε να ικανοποιήσει την ΚΠΡ, προφανώς και όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα