Παίζει ο Γιαννιώτας κόντρα στην ΑΕΚ

Απόστολος Παγώνης
Παίζει ο Γιαννιώτας κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και παίζει στον αγώνα με την ΑΕΚ. Τενοντίτιδα ο Παπαστεριανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.
Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήρθε από τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός διεθνής επιθετικός, όπως αναμένονταν, προπονήθηκε κανονικά κι έτσι έθεσε εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στην Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Στον αντίποδα, το νέο όνομα που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο είναι του Μανώλη Παπαστεριανού. Ο 25χρονος μέσος, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, έκανε ατομικό πρόγραμμα και ακολούθησε θεραπεία. Σύμφωνα, πάντως, με το ιατρικό επιτελείο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Από εκεί και μετά, ο Κώστας Καζναφέρης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας (υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο στο προηγούμενο ματς με τον Ο.Φ.Η. και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στον κυριακάτικο αγώνα), όπως και οι Νίκος Αγγελούδης, Μάρτιν Ρούμπεν Πουλίδο.
Σε ό,τι αφορά τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα στην αυριανή πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα