Έγινε το... μπαμ με Πεπ!

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Έγινε το... μπαμ με Πεπ!

bet365

Το... μπαμ έγινε! Η Μπάγερν ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναλαμβάνει από το καλοκαίρι, παίρνοντας τη θέση του Γιουπ Χάινκες! Τριετές το συμβόλαιο.

Πριν λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει ότι υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία της Μπάγερν με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και σήμερα (16/01) έγινε γνωστό ότι έγινε το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έπειτα ακολούθησε το ραντεβού με τον Χάινκες και στη συνέχεια η πρόσληψη του Καταλανού ανακοινώθηκε από τους Βαυαρούς! Το συμβόλαιο του Γερμανού φτάνει στο τέλος του με το τέλος της σεζόν και θα τον διαδεχθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπάγερν Μονάχου πληρώνει 8.00 στην sportingbet

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος απασχόλησε πολλούς μεγάλους και διάσημους συλλόγους. Ο Πεπ είναι από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στον κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει όχι μόνο στην Μπάγερν αλλά και στο γερμανικό ποδόσφαιρο ακόμη μεγαλύτερη λάμψη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μαζί του από τον Ιούλιο του 2013», ήταν οι δηλώσεις του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα