Από τη μαύρη λίστα... βασικοί!

Από τη μαύρη λίστα... βασικοί!

Νίκος Αθανασίου
Από τη μαύρη λίστα... βασικοί!

bet365

Ο Φάμπρι δοκίμασε βασικούς τους... ανεπιθύμητους μέχρι πρότινος για την διοίκηση του Παναθηναϊκού, Λουκά Βύντρα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενόψει Πανθρακικού.

Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού στη σημερινή προπόνηση του τριφυλλιού δοκίμασε την ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανθρακικό. Ο Φάμπρι φαίνεται πως υπολογίζει τους... κομμένους Λουκά Βύντρα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γαλιθιάνος προπονητής των πρασίνων στη σημερινή προπόνηση του συλλόγου, έβαλε στο κέντρο της άμυνας τον Ελληνα διεθνή άσο, αλλά και τον Γάλλο στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Γιούρκας και στο αριστερό ο Σπυρόπουλος.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Πανθρακικός σε απόδοση 2.30 στη vistabet

Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Βιτόλο με τον Πάπε Σο, έχοντας στα «φτερά» τον Ζέκα και τον Μαυρία, ενώ πίσω από τον προωθημένο Τοτσέ ήταν ο Κουίνσι.

Αξιοσημείωτο είναι πως ένας από τους λόγους που έφυγε από την πρώτη ομάδα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν η χρησιμοποίηση του Μπουμσόνγκ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Γάλλο στόπερ να κάνει δύο τραγικά λάθη, απ΄ όπου προήλθαν και τα τέρματα του Βασιλείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα