Εκτός ο Τοροσίδης και σενάρια...

Εκτός ο Τοροσίδης και σενάρια...

Gazzetta team
Εκτός ο Τοροσίδης και σενάρια...

bet365

Στον αποψινό αγώνα Κυπέλλου στο «Καραϊσκάκης» με την Καβάλα (20:00, OTE SPORT3), ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη που έμεινε εκτός λόγω κρυολογήματος, γεγονός που φουντώνει τα σενάρια για συνάντηση με τον Μαρινάκη.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός παρουσίασε συμπτώματα κρυολογήματος, του χορηγήθηκε αγωγή και αποχώρησε για να παραμείνει κλινήρης. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής και τους Χοσέ Χολέμπας, Γιάννη Μανιάτη, Φρανσουά Μοντέστο και αναμένεται να δώσει χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιρστές.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής ακολούθησαν πιο έντονο πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χαλάρωμα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το ματς με την Καβάλα. Ατομικό συνέχισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε θεραπεία.

Στη συνέχεια ο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία απαρτίζεται από αρκετά νέα πρόσωπα, όπως οι Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Βλαχοδήμος Ζαραδούκας που περιμένουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Την αποστολή για το αποψινό παιχνίδι απαρτίζουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Φέισα, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο, Καραγκούνης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Παπάζογλου, Ντιακιτέ, Πίνο, Πάντελιτς, Μασάντο, Κοντρέρας, Αμπντούν, Μανωλάς.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Τοροσίδης δεν θα παίξει, φούντωσε τα σενάρια, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και σήμερα το ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα