«Πέντε ματς, όλη η χρονιά»!

«Πέντε ματς, όλη η χρονιά»!

Gazzetta team
«Πέντε ματς, όλη η χρονιά»!

bet365

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της η διοίκηση για να τους προστατεύσει, ενώ προανήγγειλε και «τραπέζι» από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο γενικός αρχηγός του Τριφυλλιού ζήτησε από τους παίκτες να πάρουν πάση θυσία την νίκη στα πέντε παιχνίδια που ακολουθούν, μεταξύ αυτών κι εκείνο με τον Πλατανιά για το Κύπελλο, καθώς σε αυτά οι «πράσινοι» παίζουν όλη τη χρονιά. Παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κάνουν την... υπέρβαση.

«Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει προσπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές και σα θετικά και στα αρνητικά, αλλά συνήθως μπράβο δεν ακούνε. Τα μπράβο τα ακούν άλλοι. Εδώ είμαστε για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση. Την Πέμπτη θα σας κάνει το τραπέζι και ο πρόεδρος, ο κ.Αλαφούζος, για να βελτιωθούν και οι σχέσεις μεταξύ μας. Θέλουμε από εσάς να δείξετε το καλύτερο πρόσωπό σας από εδώ και πέρα», τους είπε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου σύμφωνα με την «Sportday» και πρόσθεσε:

«Στα επόμενα πέντε παιχνίδια με Πανθρακικό, Ατρόμητο, Αστέρα, Ξάνθη για το πρωτάθλημα και τον Πλατανιά στο Κύπελλο, παίζουμε όλη τη χρονιά. Πρέπει να τα κερδίσουμε όλα τα ματς στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο να περάσουμε. Αν δεν γίνει αυτό, θα υπάρξει πρόβλημα και να είναι άλλος ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Δείξτε εσείς στο γήπεδο το καλύτερο σας πρόσωπο και κάντε την υπέρβαση κι εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας προστατεύσουμε απέναντι στον κόσμο και να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως αυτά με τις αποδοκιμασίες παικτών. Θέλουμε όμως από εσάς να παρουσιάσετε μία διαφορετική εικόνα στο γήπεδο, απ' ό,τι παρουσιάζεται μέχρι τώρα».

«Θα υπογράφετε σε βιβλίο εισόδου»!

Παράλληλα ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως η στάση της διοίκησης θα είναι αμείλικτη σε όσους δεν πειθαρχούν. Ζήτησε πιστή τήρηση του ωραρίου και μάλιστα είπε στους παίκτες πως θα... υπογράφουν σε βιβλίο προσέλευσης όταν πηγαίνουν στην Παιανία για προπόνηση!

«Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός, που τον τελευταίο καιρό δεν τηρείται και θα τον επαναφέρουμε, Θέλω να τηρείται από το Α ως το Ω ο κανονισμός κατά γράμμα και μόνο έτσι θα υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Όπως δεν ακολουθεί τον εσωτερικό κανονισμό θα έχει πρόβλημα. Όποτε έχουμε πρωινή προπόνηση στις 11, πρέπει μέχρι τις 9 να έχετε φάει πρωινό. Όποιος έρχεται μετά τις 9 δεν θα τρώει», τους είπε και συνεχίζοντας ανέφερε πως:

«Η παρουσία σας στην Παιανία είναι υποχρεωτική μία ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση. Όποιος έρχεται θα υπογράφει σε βιβλίο προσέλευσης. Όποιος αργεί θα τιμωρείται με το προβλεπόμενο πρόστιμο από τον εσωτερικό κανονισμό. Επίσης μετά τα παιχνίδια αλλά και στα αεροδρόμια, γενικά σε δημόσιο χώρο, θέλω να είστε κόσμιοι. Να μη δίνουμε δικαίωμα στους δημοσιογράφουςν ή σε όποιους άλλους βλέπουν να κάνουν αρνητικά σχόλια για εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα