Kρίσιμες ώρες για Τοροσίδη

Kρίσιμες ώρες για Τοροσίδη

Gazzetta team
Kρίσιμες ώρες για Τοροσίδη

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της ανανέωσης του Βασίλη Τοροσίδη με τον Ολυμπιακού, τη στιγμή που ο παίκτης τα... είπε την Τρίτη με τον μάνατζέρ του, θέτοντας επί τάπητος όλα τα δεδομένα.

Ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα 24ωρα που διανύουμε για την παραμονή ή όχι του διεθνούς μπακ στους «ερυθρόλευκους». Ένα σίριαλ με αρκετά επεισόδιο, το οποίο όμως όπως όλα δείχνουν φτάνει στο τέλος της. Οι Πειραιώτες εξάλλου έχουν ήδη καταθέσει την πρότασή τους στον αρχηγό της ομάδας και βρίσκονται εν αναμονή της απάντησής του, με τον ίδιο να εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση ενός καλού συμβολαίου στο εξωτερικό.

Χθες μάλιστα υπήρξε και τετ α τετ του παίκτη με τον εκπρόσωπό του, για να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα, ώστε να αποκτήσει και ο ίδιος μία πιο ξεκάθαρη άποψη σχετικά με το πως έχει η κατάσταση, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Ο «Τόρο» μάλιστα φέρεται να έχει ήδη μία πρόταση από ιταλική ομάδα στα χέρια του, η οποία και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και αφορά σε μεταγραφή για τον Γενάρη. Αυτή ωστόσο φαίνεται πως δεν τον ενθουσιάζει, χωρίς ωστόσο να την έχει απορρίψει κιόλας.

Αρκετά πιθανό πάντως είναι να υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας, αφού αναμένεται να υπάρξει επαφή του Τοροσίδη με τον Γιάννη Βρέντζο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα