Εξετάζει Χιώτη ο ΠΑΟΚ

Εξετάζει Χιώτη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Εξετάζει Χιώτη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Σανθ Χακόμπο βγήκε... off για τη φετινή χρονιά και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, είναι αυτή του Διονύση Χιώτη.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και πλέον του ΑΠΟΕΛ είναι μεταξύ των παικτών που έχουν στα υπόψιν τους οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά για τον «άσο». Ο σοβαρός τραυματισμός του Χακόμπο εξάλλου, αφήνει ουσιαστικά μόνο του τον Γλύκο, αφού τόσο ο Γιακουμής, όσο και ο Μελίσσας, δεν έχουν τις παραστάσεις για να σταθούν στην Σούπερ Λιγκ.

Μία ακόμα περίπτωση που εξετάστηκε, ήταν εκείνη του Σαρλ Ιτάνζ, ωστόσο ο Ατρόμητος θα ζητούσε ένα αρκετά σεβαστό ποσό για να τον αφήσει ελεύθερο, τη στιγμή που και οι περίπου 250.000 ευρώ που παίρνει στους Περιστεριώτες, θεωρούνται αρκετά υψηλές απολαβές.

Αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε στην λίστα ο Χιώτης, ο οποίος έχει αρκετά περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, με τον Πάρντο να είναι ο βασικός. Μάλιστα ο 35χρονος πορτιέρο θα μπορούσε να φύγει χωρίς ιδιαίτερο κόστος από την κυπριακή ομάδα, αλλά ανασταλτικός παράγοντας σίγουρα αποτελεί η ηλικία του. Αν ο Γκερμάν Τσιστικακόφ αποφασίσει να στραφεί ο ΠΑΟΚ σε μία προσωρινή λύση, είναι αρκετά πιθανό να κάνει την εισήγησή του στον Ιβάν Σαββίδη και να γίνει κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα