Μυθική ομιλία Φάμπρι!

Μυθική ομιλία Φάμπρι!

Νίκος Αθανασίου
Μυθική ομιλία Φάμπρι!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr μια ομιλία του Φάμπρι στους ποδοσφαιριστές που θα συζητηθεί! Τι κάνουν τα ισχυρά λιοντάρια στις... λιονταρίνες και άλλα παραστατικά παραδείγματα...

Ο Φάμπρι είναι ένας προπονητής, ο οποίος συχνά χρησιμοποιεί διάφορα παραδείγματα για να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από τους ποδοσφαιριστές του. Την πρώτη του μέρα στην Παιανία έκανε το γνωστό σκίτσο με το δέντρο, το κάστρο και τους εχθρούς που έρχονται για να το κατακτήσουν.

Πριν το πρώτο παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ξανά το στίγμα του, χρησιμοποιώντας λιοντάρια, λιονταρίνες, νόμους της φύσης και άλλα για να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει μέσα στο γήπεδο!

Το gazzetta.gr έμαθε όσα είπε ο Φάμπρι και αποκαλύπτει τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες...

«Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλές λιονταρίνες. Διακόσιες ας πούμε. Την ίδια ώρα υπάρχουν είκοσι λιοντάρια. Τα πιο ισχυρά πηδάνε τις λιονταρίνες. Την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από την λιονταρίνα. Αυτή την γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός για να πηδήξει την λιονταρίνα. Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια» ήταν ορισμένα από τα κυριότερα λόγια του 57χρονου προπονητή στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα