Το πρέσινγκ για «Μητρο-γκόλ»

Το πρέσινγκ για «Μητρο-γκόλ»

Δημήτρης Τομαράς
Το πρέσινγκ για «Μητρο-γκόλ»

bet365

Η Μπολόνια δείχνει αποφασισμένη να επανέλθει για τον Κώστα Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό όμως στο λιμάνι δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσουν τον παίκτη με λιγότερα από 6 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Σκοράρει διαρκώς σε ότι διοργάνωση και εάν αγωνίζεται, έχει ξεχωρίσει για τα καλά φέτος ενώ ως επιστέγασμα όλων αυτών ήρθε και η βράβευσή του την Δευτέρα.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 1.45 στην sportingbet

Ο Μήτρογλου παραμένει στο στόχαστρο πολλών ομάδων από την Μεγάλη Βρετανία, την Τουρκία, την Ιταλία αλλά και την Γερμανία. Σκάουτερ από την Ευρώπη τον έχουν δει στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο και ενώ σημειώνεται ότι η ρήτρα του είναι στα 8 εκατ. ευρώ.

Η Μπολόνια ήταν ένας ακόμα σύλλογος που του χτύπησε την... πόρτα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν τον παίκτη με τα ποσά που τους προσφέρονται. Με μία πρόταση 6 εκατ. ευρώ και πάνω ενδεχομένως να έμπαιναν στην διαδικασία συζήτησης.

Οι Ιταλοί όμως φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν το come back για τον παίκτη. Δείχνουν να επιζητούν να τον κάνουν δικό τους όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο χρόνος θα δείξει το τι ακριβώς θα συμβεί με τον «Μητρο-γκόλ»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα