Ο Μπερλουσκόνι εξηγήθηκε
Σε νέα του τηλεοπτική εμφάνιση, στο συνδρομητικό «Sky», ο Μπερλουσκόνι ξεκαθάρισε: «Η φράση που χρησιμοποίησα δεν αφορούσε τον Μάριο Μπαλοτέλι. Μιλούσα σε πιο γενικό επίπεδο, τονίζοντας την ανάγκη ισορροπίας στα αποδυτήρια μιας ομάδας, την ανάγκη να υπάρχουν παίκτες που θα… κολλούν με τη φιλοσοφία ενός συλλόγου. Παικτών με θετική παρουσία και ενέργεια. Αν ο Μάριο προσβλήθηκε, του ζητώ συγγνώμη, αλλά, επαναλαμβάνω, πως δεν μιλούσα για αυτόν. Παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου».
Όσο για το ενδεχόμενο η Μίλαν να κινηθεί για την απόκτησή του τόνισε: «Από όσο γνωρίζω, δεν έχει ξεκινήσει κάποια διαπραγμάτευση με την ομάδα του, ούτε ο Γκαλιάνι ή ο Αλέγκρι μου έχουν κάνει κάποια αναφορά στον Μπαλοτέλι. Συνεπώς δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο μας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
