Παζάρια με Λιλ

Παζάρια με Λιλ

Γράφει ο... Αετός!
Παζάρια με Λιλ

bet365

Συζητήσεις με την Λιλ για να ρίξουν τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη θα έχει η ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες. Στόχος της Ένωσης είναι η Λιλ να γίνει πιο διαλλακτική για τον παίκτη ώστε να προχωρήσει ο δανεισμός του.

Όπως αναφέρει η «ΩΡΑ των σπορ» στην ΑΕΚ θέλουν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Λιλ για να προχωρήσει η περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Η πρόταση της Ένωσης είναι να δεχθεί η Λιλ είτε ένα μικρότερο ποσό άμεσα και μετρητά, είτε περίπου 100.000 ευρώ σε δόσεις μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως, η υπόθεση του 20χρονου εξτρέμ πλέον δεν είναι σε πρώτο πλάνο, αφού και η πιθανή πλέον αλλαγή του συστήματος (με επιλογή του ρόμβου) αναγκάζει την ΑΕΚ να μην καίγεται τόσο πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα