Θέλει Κάτσε ο Σάντος

Θέλει Κάτσε ο Σάντος

Gazzetta team
Θέλει Κάτσε ο Σάντος

bet365

Την ελληνοποίηση του Έργκους Κάτσε περιμένουν στην ΕΠΟ, ώστε να κάνουν κίνηση για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, τον οποίο έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο Φερνάντο Σάντος.

Ο νεαρός μέσος είχε αρνηθεί πριν από μερικό διάστημα κλήση της εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας, με την δικαιολογία πως δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν ήθελε να αγωνιστεί με τα δικά της χρώματα ή με αυτά της Ελλάδας. Ο αλβανικής καταγωγής παίκτη εξάλλου, βρίσκεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ελληνοποίηση του, ώστε να μην πιάνει και θέση ξένου στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι εμφανίσεις μάλιστα του βραχύσωμου χαφ, που θα κλείσει τα 20 του χρόνια τον ερχόμενο Ιούλιο, μόνο αδιάφορες δεν έχουν αφήσει τον Φερνάντο Σάντος, που σύμφωνα με την «Sportday» θέλει να τον δει στα γαλανόλευκα, είτε με απευθείας κλήση στην Ανδρών, είτε να «ψηθεί» πρώτα στην Ελπίδων. Από την πλευρά της πάντως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει προχωρήσει ακόμα την υπόθεση κι έχει μείνει μόνο σε μία διερευνητική επαφή. Αυτό γιατί εκείνο που πρωτίστως θέλουν οι άνθρωποι της, είναι ο παίκτης να κάνει την προσωπική του επιλογή και να μην τον πιέσουν.

 

Τελευταία Νέα