«Θέμα» με Σισέ, αλλά λύθηκε

«Θέμα» με Σισέ, αλλά λύθηκε

Gazzetta team
«Θέμα» με Σισέ, αλλά λύθηκε

bet365

Ένα σημαντικό εμπόδιο... α λα Μπατίστ δημιουργήθηκε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, αφού υπήρχε οφειλή προς την εφορία από το πρώτο του συμβόλαιο, όμως μετά την παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου, διευθετήθηκε.

Μία ανάσα από τον Γάλλο στράικερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν, αφού τουλάχιστον με τον παίκτη, η συμφωνία έχει ήδη επιτευχθεί. Τι στιγμή που στο Τριφύλλι περιμένουν να πάρει ο «Τζιμπρίλιαντ» και το τελικό «ok» από την ΚΠΡ, προέκυψε θέμα το οποίο μπορούσε στην παρούσα φάση να μπει τροχοπέδη στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» όφειλαν ακόμα κάποια χρήματα προς την εφορία, από το προηγούμενο συμβόλαιο του Γάλλου, όπως αναφέρει η «Live Sport». Παρ' όλα αυτά όμως η υπόθεση διευθετήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου κι έτσι η επιστροφή του Γάλλου επιθετικού στον Παναθηναϊκό, έχει μπει στην τελική ευθεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα