Εξιτήριο την Τρίτη για Κάρολ

Εξιτήριο την Τρίτη για Κάρολ

Δημήτρης Τομαράς
Εξιτήριο την Τρίτη για Κάρολ

bet365

Το μεσημέρι της Τρίτης πρόκειται να βγει από το νοσοκομείο ο Ρόι Κάρολ και ακολούθως να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Ο πεπειραμένος πορτιέρε θα πάρει την Τρίτη εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου μπήκε για εξετάσεις και θεραπευτική αγωγή μετά το πρόβλημα που είχε στην κοιλιακή χώρα. Ο Κάρολ που είχε φλεγμονή στο έντερο θα είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις σε λίγες ημέρες.

Έπειτα από πέντε μέρες νοσηλείας ο Βορεϊοιρλανδός γκολκίπερ θα βγει από το νοσοκομείο. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα πατήσει λίαν συντόμως το χορτάρι στου Ρέντη για προπόνηση. Βέβαια θα λείψει και από το ματς με την Καβάλα στο Κύπελλο και από εκείνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα γυρίσει στην ενεργό δράση στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας. Λογικά θα πάρει ξανά τα γάντια του βασικού από τον Μέγιερι που θα είναι στο αρχικό σχήμα του συλλόγου έως τότε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα