Συνεχίζει με Ελευθερόπουλο
Έσβησε πριν πάρει διαστάσεις η... φωτιά που άναψε μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, υπήρξαν φίλαθλοι του Πανιωνίου που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με τον νεαρό προπονητή να αναφέρει πως θα υπάρξει συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του.
Το διπλό του Πανιωνίου στην Κρήτη επί του ΟΦΗ πληρώνει 3.10 στη vistabet
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα και εκτός από τους διοικούντες και τον Ελέ, υπήρξε και εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών. Για το καλό της ομάδας και της εξαιρετικής προσπάθειας που έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και ο νεαρός τεχνικός θα συνεχίσει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Οι οργανωμένοι που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται τόσο στο πλευρό της διοίκησης, όσο και στου Ελευθερόπουλου εκδήλωσαν για άλλη μία φορά την στήριξή τους στον Έλληνα τεχνικό λέγοντας του ότι θα είναι δίπλα του όπως έχουν κάνει από την πρώτη στιγμή και ότι γνωρίζουν καλά την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.
«Θα παραμείνω πιστός στην δουλειά και τα όνειρά μας»
Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έκανε την Δευτέρα την ακόλουθη δήλωση: «Ότι πιο όμορφο έχω ζήσει στην επαγγελματική μου καριέρα είναι αυτό που έχουμε χτίσει όλοι μαζί στον Πανιώνιο αυτούς τους 7 μήνες. Θα παραμείνω πιστός στην δουλειά μας και τα όνειρά μας, τουλάχιστον μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι μας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
