«Κλείνει» κι έρχεται!

«Κλείνει» κι έρχεται!

Νίκος Αθανασίου
«Κλείνει» κι έρχεται!

bet365

Λεπτομέρειες απομένουν - σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr - για τη μεγάλη επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ! Μίλησε με τον Αλαφούζο, τη Δευτέρα παίρνει το «οκ» από την ΚΠΡ και έρχεται!

Όταν ξεκίνησαν οι επαφές έμοιαζε με θαύμα. Όσο περνούσαν οι μέρες και ο Παναθηναϊκός «έψηνε» τόσο οικονομικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τις ενέργειες του Νικόλα Πατέρα, οι πιθανότητες αυξάνονταν. Κάτι που σας μετέφερε καθημερινά το gazzetta.gr, το οποίο έφερε αποκλειστικά στο... φως της δημοσιότητας το όλο θέμα.

Αργά αλλά σταθερά, λοιπόν, ο «Τζιμπρίλιαντ» πλησίαζε ξανά προς Παιανία μεριά. Οι κινήσεις των «πρασίνων» έχουν φέρει πιο κοντά από ποτέ την επιστροφή του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος το έχει πάρει απόφαση και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ξαναφορέσει την φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο διεθνής στράικερ συνομίλησε και την Κυριακή με τον Γιάννη Αλαφούζο και αυτό που απομένει πλέον για να γίνει το... μπαμ είναι το «οκ» της ΚΠΡ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα έχει μεταφέρει στους ανθρώπους των «πρασίνων» ο Σισέ, το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου. Έχει αναλάβει προσωπικά να βρει την... χρυσή τομή με τον αγγλικό σύλλογο, σε ραντεβού το οποίο θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Δευτέρα.

Ένα ραντεβού που όπως όλα δείχνουν θα οριστικοποιήσει το comeback του Σισέ και θα σημάνει αντίστροφα για την μεγάλη άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εκφράζει αισιοδοξία, δεν μπορεί να φανταστεί πως θα χαλάσει το «deal» και περιμένει τις οριστικές εξελίξεις.

Παίζει μόνος του!

Στα συν για τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός πως παίζει μόνος του. Από την πρώτη στιγμή, αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος φόβος. Το ενδιαφέρον, δηλαδή, ομάδων που θα μπορούσαν να τον δελεάσουν είτε με περισσότερα χρήματα είτε με την ποιότητα του πρωταθλήματος. Το φλερτ με την Μπεσίκτας ήταν περισσότερο φιλολογικό, η πρόταση από την Κίνα δεν έχει έρθει ακόμη και ο Γάλλος άσος έχει πειστεί πως η επιστροφή του στην Αθήνα όπου ήταν βασιλιάς, μόνο καλό θα του κάνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα