Δύο τα προβλήματα στην Ξάνθη
Επέστρεψε στην... βάση της η Ξάνθη μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Πλέον το βλέμμα όλων είναι στα δύο σημαντικά παιχνίδια της εβδομάδας που έρχεται τόσο με την Βέροια για το Κύπελλο την Πέμπτη, όσο και με την Κέρκυρα την Κυριακή.
Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το καθιερωμένο πρόγραμμα και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ασκήσεις κατοχής μπάλας.
Οι Θόδωρος Βασιλακάκης και Ρικάρντο Ντάνι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Αμφότεροι ακολούθησαν θεραπεία στο περιθώριο της προπόνησης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
