Σούπα... made in Τούμπα!

Απόστολος Παγώνης
Σούπα... made in Τούμπα!

bet365

Ο Ατρόμητος έκανε το παιχνίδι του (αμυντικό), ο ΠΑΟΚ δεν έκανε το δικό του και δεν κατάφερε να κερδίσει στην Τούμπα (0-0) σε ένα ματς που ήδη... ξεχάστηκε!

Η κακή εμφάνιση σε συνδυασμό με την ισοπαλία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας. Ο Δικέφαλος ήταν κάτω του μετρίου με μοναδικό διασωθέντα τον Κατσουράνη που έδωσε την ομάδα του τρεις φορές από τα χειρότερα.

Ο Ατρόμητος ήρθε στη Θεσσαλονίκη για την ισοπαλία και την κατάφερε με εύκολο τρόπο. Αν ο Αναστόπουλος δεν φοβόταν σήμερα τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ και έπαιζε πιο επιθετικά ίσως και να έφευγε για το Περιστέρι με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες

Ο Γιώργος Δώνης με 4-3-3 πλέον ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Χακόμπο τραυματίστηκε στο ζέσταμα. Δεξιά ο Αποστολόπουλος και αριστερά ο Λίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσικάς και Κατσουράνης. Στα χαφ οι Λάζαρ, Κάτσε και Σταφυλίδης. Ενώ στην επίθεση στα πλάγια οι Σαλπιγγίδης και Λόρενς, ενώ στην κορυφή ο Αθανασιάδης

Με 4-2-3-1 ξεκίνησε το παιχνίδι ο Νίκος Αναστόπουλος επιλέγοντας του Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Σκόνδρα και αριστερά τον Γιαννούλη. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Φυτανίδης και Ταβλαρίδης. Αμυντικά χαφ οι Δημούτσος και Ιγκλέσιας, στις πτέρυγες οι Μπρίτο και Επστάιν, στον άξονα ο Σουμπίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Κούτσι.

Πίεσε, αλλά ακίνδυνος επιθετικά

Ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πίεσε την άμυνα του Ατρομήτου κλείνοντας την ομάδα του Περιστερίου στα καρέ της. Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν ωστόσο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Στο 17' σέντρα του Αποστολόπουλου με τον Ταυλαρίδη να προλαβαίνει με προβολή τον Αθανασιάδη.

Έσωσε ο «Κατσούρ»

Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου παίζοντας αμυντικά κυνήγησε τις αντεπιθέσεις ελπίζοντας πως θα γίνει το λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Στο 14ο λεπτό από το βολέ του Ιτάνζ και το λάθος του Κατσικά ο Κούτσι έφυγε μόνος του στην επίθεση, με τον Κατσουράνη να τον προλαβαίνει και με προβολή να διώχνει.

Λάθος μεταβιβάσεις

Το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το 20λεπτό εξασθένησε. Η βιαστικές μεταβιβάσεις έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Ατρομήτου να κρατήσουν την επίθεση του Δικεφάλου μακριά από τα καρέ του Ιτάνζ.

Με παίκτη λιγότερο

Με τον Λάζαρ να ζητάει αλλαγή λίγο μετά τα πρώτα 20λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε τεράστια προβλήματα στο κέντρο. Ο Δώνης ζητούσε να παραμείνει στο παιχνίδι και να το παλέψει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο Ρουμάνος έδειχνε να μην μπορεί να βοηθήσει με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να παίζουν με παίκτη λιγότερο.

Δεν μπορούσαν για το κάτι παραπάνω

Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς να υπάρχει το καθαρό μυαλό και λύσεις στον πάγκο. Στον Ατρόμητο που δεν ζορίστηκαν και πολύ από τους γηπεδούχους θα μπορούσαν να παίξουν πιο επιθετικά από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ χώλαινε στο κέντρο.

Πανταχού παρών ο Κατσουράνης

Στην επανάληψη ο Δώνης αντικατέστησε τον Λάζαρ με τον Γεωργιάδη. Ο τελευταίος πήγε στην δεξιά πλευρά και ο Λόρενς στο κέντρο. Στο 52 ο Κατσικάς υπέπεσε στο δεύτερο λάθος του με τον Κούτσι να φεύγει απέναντι από τον Γλύκο με τον Κατσουράνη να τον προλαβαίνει και με εξαιρετική προβολή να τον κόβει.

Πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη

Ο Δικέφαλος είχε αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του καθώς ο Σταφυλίφης δεν μπορούσε να παίξει 8αρι, ενώ μόνο με τον Κάτσε οι γηπεδούχοι στο κέντρο ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι. Καθώς μια κάθετη πάσα ή μια οργανωμένη επίθεση με καλό τελείωμα δεν είδαμε. Αντίθετα, οι γιόμες ήταν πολλές και χωρίς στόχο.

Την έστειλε στην θύρα 4

Στο 69’ στην πρώτη σωστή κατεβασιά του ΠΑΟΚ βρήκε την άμυνα του Ατρομήτου ανοργάνωτη με τον Λίνο να βγάζει την σέντρα από τα αριστερά για τον Αθανασιάδη. Ο διεθνής επιθετικός μόνος του έκανε ένα τραγικό σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ

Καρμπόν φάση είχαμε και στο 78ο λεπτό για τους γηπεδούχους όταν ο Αποστολόπουλος έβγαλε για τον Σταφυλίδη, όμως ο τελευταίος έπιασε ένα κακό σουτ κάνοντας εύκολη την ζωή του Ιτανζ και τωγν αμυντικών του Ατρομήτου

MAN OF THE MATCH: Στο πρώτο του παιχνίδι στην Τούμπα ως κεντρικός αμυντικός, ο Κώστας Κατσουράνη έδειξε την εμπειρία του καθώς έκοψε δύο φορές τον Κούτσι σε τετ α τετ με το Γλύκο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Τόσο ο Σταφυλίδης, όσο και ο Λόρενς δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο χώρο του κέντρου. Ο μικρός έχει πολλά ελαφρυντικά καθώς τοποθετήθηκε σε μια θέση που χρειάζεται πολύ τεχνική. Ενώ αντίθετα ο Ιρλανδός που έχει το πακέτο ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Δημούτσος ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν από την πλευρά του Ατρομήτου. Έκανε πολλά χιλιόμετρά και συνεχώς ήταν παρών σε κάθε φάση.

Η ΓΚΑΦΑ: Δύο φορές υπέπεσε σε λάθος ο Γιώργος Κατσικάς καθώς έχασε τον Κούτσι με τον Κατσουράνη να σώζει την κατάσταση από τα χειρότερα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Σιδηρόπολος μπορεί να μην έκανε τα μεγάλο λάθος και να είχαμε αλλοιώσει του αποτελέσματος όμως ήταν πολύ ανεκτικός προς τους παίκτες του Ατρομήτου στον πειθαρχικό έλεγχο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την ήττα από την Καλλιθέα ήρθε και η ισοπαλία με κακή εμφάνιση κόντρα στο Ατρόμητο και έδεσε το γλυκό. Από την Κυριακή το βράδυ, αλλά και από αύριο θα ακουστούν πολλά για παίκτες, αλλά και Δώνη.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Λόρενς(72’ Πέλκας), Λάζαρ(46’ Γεωργιάδης), Κάτσε, Κατσουράνης, Αθανασιάδης.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν, Μπρίτο(86’ Λαζαρίδης), Σουμπίνιο(74’ Καραγκούνης), Κούτσι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα