«Όταν παίζει ο καθένας όπως θέλει»!

«Όταν παίζει ο καθένας όπως θέλει»!

Gazzetta team
«Όταν παίζει ο καθένας όπως θέλει»!

bet365

Ο Φάμπρι τόνισε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βελτίωση για να φτάσει εκεί που θέλει, καθώς και ότι όταν σε μια ορχήστρα ο καθένας παίζει όπως θέλει, τότε η μουσική δεν είναι καλή!

«Είμαι ειλικρινής και ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί. Παίξαμε άσχημο παιχνίδι. Κάναμε σημαντικά λάθη και βρισκόμαστε πολύ μακριά από αυτό που ψάχνουμε», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα δεν λειτούργησε σε κανένα τομέα σε γενικές γραμμές. Αυτή η ομάδα όμως είναι ο Παναθηναϊκός και περιμένει να βελτιωθεί πάρα πολύ. Πετάξαμε τα 20-25 πρώτα λεπτά και από τύχη δεν δεχτήκαμε γκολ. Μία ομάδα όπως η δική μας δεν μπορεί να αγωνίζεται έτσι. Υποπέσαμε σε σοβαρά λάθη τακτικής και το μόνο που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, προκειμένου να ενσωματωθούν οι ποδοσφαιριστές στη... συγχορδία και να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα».

Για την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού με μακρινές μπαλιές: «Σε ό,τι αφορά τις μακρινές μπαλιές που βγήκαν κατά διαστήματα, είχαν να κάνουν με την κακή κατάσταση του χόρτου, γιατί για να παίξεις με την μπάλα κάτω, προϋποθέτει την ύπαρξη ενός καλού αγωνιστικού χώρου. Τα Γιάννινα έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, όμως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Όταν κάνω λόγο για συγχορδία αναφέρομαι στη συνοχή της ομάδας. Όταν σε μία ορχήστρα παίζει ο καθένας όπως νομίζει, η μουσική δεν είναι καλή. Θέλω πάντα να νικάω και είναι καλό να είμαστε εγωιστές ποδοσφαιρικά».

Για το κατά πόσο μπορεί να αλλάξει την ομάδα: «Δεν είχα το χρόνο να δημιουργήσω μία σταθερή βάση και θα συνεχίσω. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μία νίκη για να του δώσει ώθηση. Πάση θυσία χρειάζεται μία νίκη. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν είχε. Δεν εννοώ πως ο Παναθηναϊκός ήταν κατεστραμμένος με όσα έχω πει. Εννοώ ότι για να πετύχουμε όσα θέλουμε και να φτάσουμε στις νίκες, δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμάσω την ομάδα όπως θέλω».

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα δεν δουλεύτηκε καλά έως τώρα: «Είμαι ειλικρινής σε όσα πιστεύω και σας τα εξηγώ. Θα μπορούσα να μιλήσω πολιτικά και διαφορετικά, αλλά θέλω να λέω όσα πιστεύω. Δεν έχω το χρόνο που χρειάζομαι, 2-3 εβδομάδες, για περάσω κάποια πράγματα. Παίζουμε αγώνα το Σάββατο και μετά έχουμε τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Η ομάδα μαζί μου δεν έχει μάθει να αμύνεται στα στημένα. Πρέπει να επιλύσω και αυτό το πρόβλημα».

Για τις διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον διαιτητή: «Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχει μόνο μία αρχή, ο διαιτητής. Δεν συμφωνώ να διαμαρτύρονται οι ποδοσφαιριστές, ούτε να σηκώνουν τα χέρια στους διαιτητές. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες. Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στο γήπεδο».

Για το ότι με τις απομακρύνσεις των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να βελτιωθεί και εάν ο ίδιος συμφωνεί με αυτή την πρακτική: «Σέβομαι την άποψη σας, αλλά δεν συμφωνώ. Αναφορικά με την ερώτηση σας, ο χρόνος θα δείξει εάν η απομάκρυνση τους αποδειχτεί σωστή ή λανθασμένη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα