Ανάσα για Τορίνο

Θοδωρής Βασίλης
Ανάσα για Τορίνο

bet365

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Τορίνο που επικράτησε της ουραγού Σιένα με 3-2 στο «Ολίμπικο Ντι Τορίνο». Το πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι που είχαν χρυσή ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό, αλλά ο Ροζίνα αστόχησε σε πέναλτι.

Η Τορίνο ξεκίνησε δυνατά το ματς και στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από συνδυασμό των Τσέρτσι και Ντ' Αμπρόζιο ο δεύτερος έκανε το γύρισμα με τον Μπρίγκι να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ η Τορίνο έδωσε χώρο στην Σιένα με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν δειλά δειλά στην επίθεση και να καταφέρνουν να ισοφαρίζουν με τον Ρετζινάλντο στο 32' απο κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η απάντηση της «γκρανάτα» ήταν άμεση και μέσα σε οκτώ λεπτά πέτυχε δύο γκολ. Αρχικά στο 37' ο Μπιάνκι αφύλακτος με κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσέρτσι αφού ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το γκολ του Τσέρτσι σκότωσε ψυχολογικά την Σιένα η οποία στην επανάληψη έψαχνε τα πατήματά της. Τελικά, στο 75' ο Παολούτσι κατάφερε να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και μάλιστα στο 89' είχαν την ευκαιρία για το 3-3, αλλά ο Ροζίνα αστόχησε στο πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ καταδικάζοντας την ομάδα του σε ήττα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα