Κοιτάει το Κύπελλο

Κοιτάει το Κύπελλο

Γιώργος Βροντάκης
Κοιτάει το Κύπελλο

bet365

Ο Ολυμπιακός άφησε στην άκρη το διπλό στη Λιβαδειά και κοιτάει την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καβάλα την Τετάρτη. Γυμνάστηκαν κανονικά Σιόβας, Λυκογιάννης και Αβραάμ.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο ματς Κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη με την Καβάλα.

Στη πρωινή προπόνηση που έγινε στου Ρέντη οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν κανονικά, ενόψει του μεσοβδόμαδου ματς. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινοβραδινό ματς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χαμογελάει για τον Δημήτρη Σιόβα και τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη, οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά, παίζοντας και στο δίτερμα! Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα και από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, στο πρόγραμμα προπόνησης.

Σε φουλ ρυθμό προπονήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Ρόι Κάρολ είναι καλύτερα και περιμένει από το ιατρικό επιτελείο το «ΟΚ» για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα