Παρουσιάσε τους νέους ο Ηρακλής
Αναλυτικά οι δηλώσεις των νεοαποκτηθέντων:
Χρήστος Αλεξίου: « Ευχαριστώ την διοίκηση του Ηρακλήπου μου έκανε την τιμή να έρθω στην ομάδα. Θέλω να βοηθήυσω και εγώ όσο μπορώ. Ευχή μου είναι στο τέλος της χρονιάς να επιστρέψουμε στη Super League».
Σάββας Σιατραβάνης: « Ξέρω σε ποιά ομάδα βρίσκομαι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ηρακλή. Είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και θα δώσω το 100% για να πετύχουμε. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ακόμα και με την Καλλιθέα. Θέλω να βοηθήσω ώστα να βρεθούμε ξανά στην πρώτη εθνική».
Χριστιάν Κιρόφσκι: « Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ηρακλή. Ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας με τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα να επιστρέψει στη Super League . Ελπίαζω μέχρι το τέλος της σεζόν όλοι να είμαστε χαρούμενοι και να πανηγυρίζουμε την άνοδο του Ηρακλή».
Τούνι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή. Ότι έχω δει μέχρι στιγμής είναι στην εντέλεια. Υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Ανυπομονώ να κάνω την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και να αγωνιστώ με τα χρώματα της ομάδας για να δείξω την αξία μου και τον λόγο για τον οποίο με επέλεξε η ομάδα».
Εκτός όμως από τους τέσσερις αυτούς ποδοσφαιριστές ο Ηρακλής ανακοίνωσε ακόμα μια μεταγραφή. Ο λόγος για τον πρώην τερματοφύλακα του Βατανιακού Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Ο νεαρός τερματοφύλακας αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα Γιάννη Φιρινίδη που πήγε στη Λάρισα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παπαδόπουλου Παναγιώτη. Ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης είναι τερματοφύλακας και είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1988».
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κυανόλευκων» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή, μια μεγάλη ομάδα με σημαντική ιστορία και πολύ κόσμο. Γνωρίζω ότι το ρόστερ διαθέτει ήδη εξαιρετικούς τερματοφύλακες, όπως ο Χουάντερσον που θα αποτελέσει για μένα δάσκαλος, αλλά έχω πολλές φιλοδοξίες να πετύχω. Αναμφισβήτητα η θέση του Ηρακλή είναι στη Σούπερ Λίγκα και θα παλέψω και εγώ από την πλευρά μου με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να τον βοηθήσω να φτάσει εκεί».
Οι εξελίξεις σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του Γιώργου Στράντζαλη δεν σταματούν εδώ καθώς οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Γκέρμαν Ντατίδη αλλά και έναν κεντρικό αμυντικό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
