Η... διευκόλυνση του Πετρόπουλου! (vid)

Η... διευκόλυνση του Πετρόπουλου! (vid)

Gazzetta team
Η... διευκόλυνση του Πετρόπουλου! (vid)

bet365

Με την «ταμειακή διευκόλυνση» του Βιντιάδη γέλασε όλη η Ελλάδα! Με αυτή του Πετρόπουλου γέλασαν (επιτέλους) όλοι οι ΑΕΚτζήδες, καθώς το 1-0 επί της Ξάνθης έδωσε βαθμολογική ανάσα στην Ένωση!

Με 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο παρέταξε αυτή τη φορά την ΑΕΚ ο Εβαλντ Λίνεν, που έβαλε στην επίθεση τους Πετρόπουλο-Φούντα και στο 5' πίστεψε ότι δικαιώθηκε καθώς ο δεύτερος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το κακό ήταν ότι ο διαιτητής Κομίνης σφύριξε για χέρι του Πετρόπουλου, που ήταν αυτός που έστρωσε για τον Φούντα, ακυρώνοντας το γκολ...

Εστω κι έτσι, το ξεκίνημα της Ένωσης ήταν ελπιδοφόρο, για τους οπαδούς της, για τη συνέχεια αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά, γινόταν σαφές ότι οι Κιτρινόμαυροι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο... Η Ξάνθη, που είχε κι αυτή μια καλή στιγμή με μια κεφαλιά του Βασιλακάκη στο 17', κρατούσε τις θέσεις της, δεν άφηνε διαδρόμους για τους γηπεδούχους και έτσι έβγαλε σχετικά άνετα το πρώτο ημίχρονο (0-0).

Δε θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, από τη στιγμή που η ΑΕΚ, που είχε την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε κυρίως με κάποια μακρινά σουτ του Μητρόπουλου και με... πάμπολλες σέντρες για τον Πετρόπουλο, να κάνει κάτι καλό.

Στο 50', βέβαια, η μπάλα πήγε στον Πετρόπουλο, από τον Φούντα, όπως έπρεπε για να πετύχει ένα πανεύκολο γκολ αλλά κατάφερε να το χάσει, κάνοντας τους πάντες στο ΟΑΚΑ να σκεφτούν ότι είναι μία από αυτές τις ημέρες που θα... πουν διάφορα και θα φύγουν μέσα στα νεύρα. Για εκεί πήγαινε η δουλειά καθώς η ΑΕΚ πίεζε την Ξάνθη και έχανε ευκαιρίες, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσπαθεί να βελτιώσει κάπως την εικόνα της ομάδας του βάζοντας τους Πρίττα και Σμιθ αντί των Μαρίν και Πλατέλλα, αντίστοιχα.

Ο προπονητής της Ξάνθης ήλπιζε σε κάτι καλύτερο αλλά ήταν ο Λίνεν αυτός που πανηγύρισε πιο έξαλλα από ποτέ φέτος, στο 68', όταν ο Πετρόπουλος με πολύ ωραία κίνηση και σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0! Η είσοδος του Μαρκόφσκι, αμέσως μετά, αντί του Ντιέ ήταν η λογική κίνηση των φιλοξενούμενων αλλά στο 84' -αφού προηγουμένως η ΑΕΚ είχε και δοκάρι με τον Ρίκκα- έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά για να ισοφαρίσει...

Δεν το έκανε και η Ένωση, που ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, πήρε μια σπουδαία, βαθμολογικά και ψυχολογικά, νίκη!

Man of the match: Δεν ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ αλλά ήταν ο καθοριστικός. Ο Πετρόπουλος πέτυχε το γκολ -πολύ ωραίο μάλιστα- της νίκης και αυτό αρκεί!

Αδύναμος κρίκος: Ολη η Ξάνθη... Η εμφάνιση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν καταθλιπτική.

Στο ύψος του: Ο Φούντας αγωνίστηκε στην επίθεση με τον Πετρόπουλο και έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Πέτυχε νωρίς ένα γκολ που ακυρώθηκε, γυρνούσε πίσω για να πάρει μπάλα, έτρεξε αρκετά τους αντιπάλους του στα άκρα και έδωσε και ένα έτοιμο γκολ τον «Πετρό».

Η γκάφα: Η χαμένη ευκαιρία του Μαρκόφσκι στο 84'... Θα ήταν αυτή του Πετρόπουλου στο 50', αν δεν ακολουθούσε το γκολ της νίκης.

Το στραγάλι: Στο γκολ της ΑΕΚ που ακυρώθηκε τα ριπλέι δε δείχνουν ξεκάθαρα τη φάση αλλά αφού ο διαιτητής είπε χέρι, χέρι θα ήταν... Γενικά δεν υπήρξαν προβλήματα με τη διαιτησία σε αυτό το ματς.

Το ταμείο του Gazzetta: Νίκη ήθελε η ΑΕΚ, νίκη ήρθε και μάλιστα με αρκετά καλή εμφάνιση. Αρκετά καλή, για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις, για τα στάνταρντ της φετινής ομάδας πάντα. Η Ένωση πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και παράλληλα την ψυχολογία για τη συνέχεια. Οσο για την Ξάνθη, με εμφανίσεις σαν κι αυτή, προλαβαίνει να μπλέξει για τα καλά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα