«Φέρτε πίσω τον Τζιμπρίλ!»

«Φέρτε πίσω τον Τζιμπρίλ!»

Νίκος Αθανασίου
«Φέρτε πίσω τον Τζιμπρίλ!»

bet365

Φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή στα Γιάννενα και ζήτησαν επιτακτικά από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο να φέρει ξανά στην ομάδα τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Η πτήση του Παναθηναϊκού έφτασε στο αεροδρόμιο «Πύρρος» γύρω στις 15:00 και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν τους παίκτες με συνθήματα, ζητώντας τους τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ. Ωστόσο, όταν έκανε την εμφάνισή του ο Γιάννης Αλαφούζος αμέσως... έπεσαν πάνω του!

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ματς ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναϊκός σε απόδοση 4.00 στη novibet

«Φέρε μας πίσω τον Σισέ», του έλεγαν χαρακτηριστικά και εκείνος απάντησε με ένα χαμόγελο! Γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά ότι επιθυμία όλων των «πράσινων» οπαδών είναι ο Γάλλος φορ να φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα